mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok esma kayıplara karıştı yakında kayıp aranıyor ilanı vereceğim :roflol:

sayfanın en altında benzer konular yazıyorya konulara bakar mısınız koptum yaaa:roflol:

mutfak robotu arıyorum ...:roflol:

hangi marka mutfak robotu kullanıyorsunuz :roflol:

valla kurtuldum canım yaa ama okdar pslik çıkıyoki alçıda anlatamam ama laminat çok kolay bi günde bitiyo

valla kurtuldum canım yaa ama okdar pslik çıkıyoki alçıda anlatamam ama laminat çok kolay bi günde bitiyo

laminant yaptırıcaz bizde bide amerikan kapı ama yıkılıcak duvarda var mahvolduk ya bizde herhalde bu ay sonunda başlarız canım

laminant yaptırıcaz bizde bide amerikan kapı ama yıkılıcak duvarda var mahvolduk ya bizde herhalde bu ay sonunda başlarız canım

nalo ulen bize slm yokmu ..bu arada sekin hazır sahlepi varmış duydunmu hiç..süt şişesi gibi bir şişenin içinde sadece ısıtıp içiyorsun ..çok hoş yaa..çok pratik..bizim burda kantindekilere sormuştum sahlepiniz ne diye çok lezzetli çünkü ..sekin dediler ..ben ilk başta toz sahlep sandım .aradım bulamadım .sonra nete baktım ..meğer bahsettiği şekilde varmış ..ilk işim alıp denemek olacak .1 lt lik kutularda ..

yooo alakası yok siz konuşuyodunuz bölmeyeyim dedim konuya yetişemedim.efuli ne zamandar girmiyodu slm çakayım dedim...aaaa senden duyuyorum ilk defa bakayım bi

he bunu biliyorum gördüm ama denemedim daha alayım en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…