mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kırmızılısı ulen renkli bu bluzin kalçaların geniş duruyo canım
ben nasıl çıkıyom zayıf mı kilomu normal mi

kırmızı badi altımda eşofman olan resmi diyorum ulenn oda var baksana bi ona ..sen iisin ama sen vucuduna göre giyiniyorsun .ben o kadar dar giyinemem giyinsem ben de öyle dururum tabi ama giyinemem ..göğüslerim büyük fırlar valla badilerden filan biraz da bol giyinmekten kaynaklanıyor sanırım ..bacaklarıma dikkat et mesela vucuduma göre ince duruyor ...o kırmızılı resimde badi var üzerimde asıl halim o işte ...

çok zayıf değilsin sen de
senin üzerindekilerde çok geniş değil üst kısmı bedenine yapışmış ama

yok ama altında badi filan var onların hep mesela beyaz olanın altında boğazlı badi var mor olanın da siyah badi var üşüdüğüm için üstüste giyiniyorum bir de normalde öyle tek bir şey giyemiyorum dedimya mesela tek badili olan fotomu koyayım sana dur bak bi ..tek badi giyemiyorum göğüslerim büyük belim çok incedir benim orantısız olduğu için belim ince duruyor göğüsler fırlamış gibi o yüzden mutlaka üstüste giyiyorum kıyafetlerimi malesef ...çok zayıf değilim zaten ama kırmızılı badili resimdeki ile diğerleri farklı diyorum ..diğerlerinde sanki daha iri gibiyim ..resmi koyuyorum bak bi ..

bu siyahlı halin hoşuma gitti evtt belin ince
belki siyah olduğu içindir :)))))))))

bu siyahlı halin hoşuma gitti evtt belin ince
belki siyah olduğu içindir :)))))))))

yok ulennn başka renk olsa onuda koyacağım da dediğim gibi badili resmim pek yok ..giysem de siyah giyiyorum siyahta yine diğerlerine nazaran göğüslerim belli olmuyor ..

dur bi elbiseli foto koyuyorum mesela bu elbise inanmayacaksın ama 34 beden ..zar zor sığdım içine biraz dar olmuş gibi duruyor ...göğüslerimi zor sığdırdım bir düğmesi de o yüzden açık ...normalde 2 düğme açık kalıyor ama bire sığdırmışım bu sefer .işte kıyafetlerim böyle oluyor belden oluyor üst kısmı zor sığıyor sinir oluyorum ..o yüzden dar giyemiyorum ..

belli elbisenin öyle olduğu zaten dar duruyo çünkü
gögüslerin ve kalcaların büyük belin incee öylede gerçekden insan sinir oluyo bel kısmı boşda kalıyo pot duruyooo

belli elbisenin öyle olduğu zaten dar duruyo çünkü
gögüslerin ve kalcaların büyük belin incee öylede gerçekden insan sinir oluyo bel kısmı boşda kalıyo pot duruyooo

kalçlarım da büyük değil aslında sana öyle gelmiş hiç büyütemedim onları dümdüz bir gün arkadan da çekeceğim he :) kilo aldım ama kalçam hiç büyümedi aslında biraz büyük olmasını istiyorum ama dümdüz yaa ,çıkıntı denen şey yok ..kalçalarımı büyük gösteren sanırım biraz basenlerden kilo aldım onadan dolayı kalçam var gibi duruyor ..bir de göğüs büyük olunca insan daha kilolu görünüyor ..evet bel boş kalıyor diğer yerler doluyor pot gibi duruyor ..neyse canım bu halime de şükür ..şimdi yine ii .eskiden çok zayıfken kıyafet bulamıyordum ..şimdi en azından içine gireceğim birşeyler bulabiliyorum ..eski halim senden de zayıftı çöp gibi birşeydim kemiktim sadece ...yüzüm filan çok değişikti görsen tanıyamazsın bu hayalet de kim dersin :) neyse öyle işte ...

yemeğe çıkacakmısın ben çıkacağım bir saat sonra filan ancak burda olurum ok sen de git ye birşeyler 1 den sonra buluşalım

güzel sözler ....

Topraktan gelen insanın toprak üstünde böbürlenip , kibirlenmesi münasip olmaz .

Ne söylediğine , ne zaman söylediğine dikkat et.

Çalışmak en hayırlı sermayedir.

Akıl gibi mal , iyi huy gibi dost , edep gibi miras , tevfîk gibi rehber , ilim gibi şeref bulunmaz.

Cahil ne ifrattan ne de tefritten kurtulamaz.

Dostunun dostuyla dost olmak dostluğun alâmetidir ,

Çocukların utangaç olması onların iyi ahlâk sahibi olacağını müjdeler.

Belâya her mümin sabredebilir , nimete ise ancak sıddık olan . ımam-ı Gazâlî

Eğer bir ihtiyaç sahibi gelip senden bir şey isterse ver. Eğer sen ona bir şey vermezsen bir zalim gelir senden zorla alır.
ınsanoğlu topraktan yaratılmıştır. Toprak gibi mütevâzî olmayan , insandan sayılmaz.

Kendi kendine acımayana kimse acımaz.

Senden daha yüksek , daha alim birisi söze başlarsa onun söylediği şeyi sen daha iyi bilsen bile itiraz etme.

Doğru söyleyip zincire düşmek , yalan söyleyerek zincirden kurtulmaktan daha iyidir.

Zekâ , Şeref ve Faziletin iki alâmeti vardır. Hiddet zamanında yumuşaklık , kudret zamanında afv.

Mertlik ; açıkça yapılacak , utanılan bir şeyi gizli olarak yapmamaktır.

Kalbinde fenalıktan men eden bir kuvvet bulunmayan kimsenin hali haraptır.

Nefsinin şerrinden Cenabı Hakka sığınmayan kimseyi nefis mağlup eder.

Dürüstlük üzerine kurulmayan hiçbir şey sürekli olmaz.

Nasihatın yolu uzun , örneğin yolu kısa ve etkilidir.

Ahmaklar zamanını nasıl öldüreceğini , akıllılar nasıl kazanacağını düşünür.

umu canım sana mail atabilirim ancak çünkü çok büyük boyutu istersen özelden verirsin atarım sonra sana da resmi yüzüğün

bizim burası buro olduğu için bazen kendimiz yapıyoruz 3 kişiyiz bide patron var ama o gidince yapıp yiyoruz biz bugünde 2 kişi kaldık ark.biri dışardaydı kanat yaptım kendi halinde pişirdim salata yaptım dün eve gidince revani yapmıştım yedik bulaşıkları yıkadım geldim
revani çok güzel olmuştu o tarifle şerbeti felan harika oluyo annemden o borcamı almayı düşünüyorum kim yese çok beyendiii :))))))))

albüme ekleyemiyorum burdan da nedense bu resmi küçültemedim

olmuyo canım neyse artık uğraşıcam bakayım bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…