http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/349125-ayrilma-zamani-geldi-gecti-sanirim.html
topiği okurmusunz çok üzüldüm kadına ama bir yer çok dikkatimi çekti ..kocası ayda bir banyoya giriyormuş yaaa .inanamadım ıyyyyyyyakannehir
bir insan bir ay boyunca banyoya girmezmi yaaa ..bi tuhaf oldum düşününcekafamçokkarıştı
ben 1 gün girmesem altlasam çok kirli hissediyorum kendimi bir ay nasıl dayanıyo acaba kokorcaa :roflol:
kadında abartmış mı ne yok altı ayda diş firçalar yok ayda bir banyo yaparr
valla yavrum hep evle uğraştık ya 1 hafta rezil bi halde yaşadık sevgililer günü bile kutlayamdık sempatiksalakcinni
valla yavrum hep evle uğraştık ya 1 hafta rezil bi halde yaşadık sevgililer günü bile kutlayamdık sempatiksalakcinni
olsun kat kat fazlası ile kutlarsın anlarsınya ŞenizŞeniz:roflol::roflol: sempatiksalakcinniaklinialirimsmileaklinialirimsmile
umu ben kutlamadımki yani eşim süpriz yaptı okadar hani öyle özel olarak kutlayalım olmadı...
olsun kat kat fazlası ile kutlarsın anlarsınya ŞenizŞeniz:roflol::roflol:
umu ben kutlamadımki yani eşim süpriz yaptı okadar hani öyle özel olarak kutlayalım olmadı...
tmm canım eşin süpriz yaptı sana gündüz
sende akşam ona yapmışındır süprizzzzzz Şenizlülülülülülü
yoo.. o süpriz olmuyor ki her zaman yapılan bir şey ki o ...:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?