bazen bana vuruyor öyle ..biliyorsunuz çalışırken başımı açıyorum ..bir tane bayan var burada o açmıyor ama 20 yıllık filan memur eskiden beridir öyle gitmiş gelmiş ama ben ve bir iki kişi daha açıyoruz başımızı malesef ..onu gördüm asansör beklerken ..o kapatıyor ben açıyroum ya içim cız etti ..ağlayasım geldi ...benim gibi kapalı bir iiçin ağır bir durum bu ...çok üzülüyorum bazen ...ben de inancım gereği başımı örtsem ne olurdu ..kime ne zararım vardı ki diye düşünüyorum ...bu vatanı herkesten çok seven benim vergimi veren benim..nedir bu üvey muamele anlamıyorum yaa...işe başlarken de bu şartları bilerek başladım ama bazen moralim çok bozuluyor çok üzülüyorum ..gözlerim doldu şuan ağladım ağlayacağım yani...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
o neden açıyo ki memur değilmi sonuçda
belli kurallar vardır uyulması gerek ve herkes uymak zorundadır ayrıcalık olmamalıdır madem ikinizde kapalı o neden açmıyo tabi ki insanın zoruna gider değil 20 yıl isterse 50 yıl çalışsın bence olmamalı
sağolun ama söylemek kolay yaşamak çok zor ...çok ağırıma gidiyor bazen ...neyse ben iice daraldım valla ..bir çıkıp hava almam lazım ..yoksa iice kötü olacağım galiba..bu düzeni bu memlekete getirenin ben ...öbür dünyada on yakam ellerinde olacak inş.. hakkımı da helal etmiyorum ..ALLAH onları bildiği gibi yapsın inş... görüşürüz ...
yokyaaa sadece o konuya takıldım ..hani bu aralar anne olma isteğim varya merak edip girdim okurken zaman geçmiş farkına varmadım ..kafa dağıtmak istedim bir de ne yapayım ..burda kimse yoktu ayrıca kimse gelmedi ...
konu açacak hal mi kaldı bende :sinifsinif: öldüm bittim ya bu şirketin evraklarını girmek çok sıkıyo beni yaa :sinifsinif: istemediiğim bişeyi yapmay ısevmiyorum o yüzdende kendimi çok sıkıyorum çok kötü oldum şuan yaa bitmekde bilmiyo kafamçokkarıştıbenim de canım sıkılıyor aç bir konu da konuşalım bari ..mirmirmirmir
ne olacak peki ...kös kös oturalım ozaman
bomm bomm bombili biliii bom bom bombili biliiikaydirigubbakcemile3
sıkıldımm sıkıldımmm uçmak istiyorummmmm yalın ayak yere basmak istiyorummmmm
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?