mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım o kadın neden açmıyor onu neden kabul ediyolar anlamadım benCADIARZU

yaa eskiden beridir öyle işte açmamış açmıyor .. orasını bilmiyorum ama asıl sorun o kadın değil zaten ..sorun benim aklıma gelmesi ve üzülmem ..şimdi size biri buraya girmek için çarşaf giyeceksin dese giyermisiniz giyezsiniz ..çünkü bu yaşınıza kadar belli bir hayat tarzınız var öyle değil mi ..bunu bırakırmısınız bırakmazsınız....ben de işte buna üzülüyorum ..siyasi ayrılıklar yüzünden bu hale geldik ...halubki açan açsın kapatan kapatsın ne karışıyorsunuz..sanki kafamı açmakla beynimdekileri değiştirebilecekler mi hayır ..ya neyse moralim bozuk işte ....inancımdan taviz vermek istemiyorum ama hayat şartları malum çalışmak zorunda bırakıyor insanı ...çok param olsa buralarda rezil olmam da işte ...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ama bu sana yapılan bi haksızlık be robotum ya herkez açıcak yada kimse açmıcak.neyse sıkma canını bazen hayatta istemediğimz şeyşer yaşıyoruz yaşatılmaya zorunlu bırakıyoruz daha doğrusu

evtt sıkma canını bişey olmazz
hayat bu işde bazen acı bazen tatlıııı

sağolun ama söylemek kolay yaşamak çok zor ...çok ağırıma gidiyor bazen ...neyse ben iice daraldım valla ..bir çıkıp hava almam lazım ..yoksa iice kötü olacağım galiba..bu düzeni bu memlekete getirenin ben ...öbür dünyada on yakam ellerinde olacak inş.. hakkımı da helal etmiyorum ..ALLAH onları bildiği gibi yapsın inş... görüşürüz ...

ulennnn bu topik mi sıktı seni gittin gelmedin
öteki topiklerden çıkmıyon bakıyom daaa kaydirigubbakcemile

yokyaaa sadece o konuya takıldım ..hani bu aralar anne olma isteğim varya merak edip girdim okurken zaman geçmiş farkına varmadım ..kafa dağıtmak istedim bir de ne yapayım ..burda kimse yoktu ayrıca kimse gelmedi ...

yokyaaa sadece o konuya takıldım ..hani bu aralar anne olma isteğim varya merak edip girdim okurken zaman geçmiş farkına varmadım ..kafa dağıtmak istedim bir de ne yapayım ..burda kimse yoktu ayrıca kimse gelmedi ...

çok sıkıldım yaa bende
evraklara daldım bende saat de geçmiyo yaa ((((((((

benim de canım sıkılıyor aç bir konu da konuşalım bari ..mirmirmirmir
konu açacak hal mi kaldı bende :sinifsinif: öldüm bittim ya bu şirketin evraklarını girmek çok sıkıyo beni yaa :sinifsinif: istemediiğim bişeyi yapmay ısevmiyorum o yüzdende kendimi çok sıkıyorum çok kötü oldum şuan yaa bitmekde bilmiyo kafamçokkarıştı

bomm bomm bombili biliii bom bom bombili biliiikaydirigubbakcemile3

sıkıldımm sıkıldımmm uçmak istiyorummmmm yalın ayak yere basmak istiyorummmmm
kaydirigubbakcemile3

efulii ne güzel bak neşelisin istediğin de yat istediğinde kalk bende cumadan sonra öyle olacağım
kız efuli yemek memek yapıyon mu annen çalışıyomuydu senin

tatlım ben annemi 3 seneye yakın bi zaman önce kaybettim evde şimddi babam be abim var sadece çalışıyo onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…