mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şu okul bitsin koycaz inşallah adını canım okulun bitmesini bekliyoruz.hiç gitmedim oralara ya ama çok metedildi çok merak ediyorum .trabzon of lu canım.

şu okul bitsin koycaz inşallah adını canım okulun bitmesini bekliyoruz.hiç gitmedim oralara ya ama çok metedildi çok merak ediyorum .trabzon of lu canım.

sen alanyalımısın aslen ..kuzeye güneyden gelin gelecek öylemi..trabzon oflular da fenadır ama güzel kızı kapmış bizim oğlan ..aferin bizimkiler ağzının tadını bilir zaten ..:icecream::icecream::roflol:

ben yazın güneye gitmeyi sevmiyorum .çok sıcak ..ama karadenizde ilçede sıcak ...yaylaya çıkıyorsun kazakla..2500 mt. yüksekte ..bulutlar aşağıda kalıyor ..o derece güzel bir manzarası var inanki ..denizine belki alışamazsın ama doğasını tek geçerim ..benim yengem de güneyli..babası ilk geldiğinde öyle sevdiki adam pılını pırtısını toplayıp yerleşmeyi bile düşündü ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

okulun ne zaman bitiyor senin son sınavları vermemişmiydin ...demek trabzona gelin gideceksin öyle mi ..yavuklun ne iş yapacak orda peki bellimi .ofdamı oturuyorlar merkezde mi ..oooooooofff ne çok soru sordum heee
:roflol::roflol:

okurkn içimden dedim ne zaman bu diyekaydirigubbakcemile3
şimdik en baştan başlayayımmmm:):) yazın grçekten güney çekilmiyo çok çok ama çok sıcak oluyo malasefff...bahsettiğin manzara mükemmel bişey var oraya çıkarsam inmem bnen diha kesinnnkaydirigubbakcemile3 bizimkiler daha karadenizli bi damatları olucaklarını bilmiyolar ama trabzon ve o civarlar hep dillerinde hep gezip görmek istiyolarrraklinialirimsmile
1 dönem sınavlarını verdim şimdi 2.dönem kaldı canım onlarda nisan ve haziranda bizim tanışma hazırlık flan derken 2011 i bulur kesin anca ayarlarız kendimizi.şimdi benimki ehliyetini alcak bu ay ondan sonra ilaç firmasına giricek inşallah olursaaa.of ta oturuyolar canım ama babası flan merkezde çalşıyo.. ohhhhh bittti sanırımm yaaaakannehir:lepi:

karadenizi ve karadenizlileri sevmeyen ölsün beeee:asigim::asigim:

bak ne güzel ailenin de meraklı olması gayet güzel bir durum ..sizin için daha kolay olur herşey ... anlamadığım şey şu : siz yavuklunla okuldan tanışmadınız mıydı ..sen alanyada mı okuyorsun o kısmını aydınlat pleeeaaaseeekaydirigubbakcemile3

benim akrabalardan da var ilaç firmasında çalışan ..ne kadar süredir tanıyorsun sen bizim bu hamsiyi bakayım
CADIARZU

hehe yok tatlım devam zorunluluğu bi dersi hiç alamazsan final vizeye girmezsen yada 4 haftayı doldurursan oluyo bn sadece dersten kaldım o yüzden devm zorunlulğum yok:)

hehe yok tatlım devam zorunluluğu bi dersi hiç alamazsan final vizeye girmezsen yada 4 haftayı doldurursan oluyo bn sadece dersten kaldım o yüzden devm zorunlulğum yok:)

aferin sana ,hamsiyle gezerken kaldın değil mi seni zilli seni kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ikisini bir arada yürütmeyi becersene kaydirigubbakcemile

naaannn nere uçtun hemennn ben çıkıyomm robotttt iyi bak kndine öptümm bashh bashhyerimseniben

güzel ..burası kimin evi ulenn ..

ya dün bu günkü msj lar diye bakıyodum görümcemin evi yazıyoda orda gördüm ama şimd iarıyorum bulamıyorum orasını kızın tülü perdeside hoştu ama göremedim daha (
berjelimi bende böyle düşünüyorum hoşuma gitti fransız camın önüne bizimkide siyah böyle kendinden desenli deri şeklinde olacakkkk

anladım güzel de ben bu tip evleri sevmiyorum ..çok klasik geliyor bana ..modern mobilyayı seviyorum ben ..ben de koltukların renginde oynama yapacağım inş. yeni eve geçince ..

anladım güzel de ben bu tip evleri sevmiyorum ..çok klasik geliyor bana ..modern mobilyayı seviyorum ben ..ben de koltukların renginde oynama yapacağım inş. yeni eve geçince ..

benim koltuklarım öyle değil zaten biraz spor gibi yani modern klasik değil günlük de oturcam için klasik alamadım

benim koltuklarım öyle değil zaten biraz spor gibi yani modern klasik değil günlük de oturcam için klasik alamadım

ben de modern seviyorum kendi evim olmadığı için pek bir şey yapamıyorum ama sanırım burdakilerin çoğu kendi evi o yüzden kafasına göre yapmışlar bazı şeyleri ..

ben de modern seviyorum kendi evim olmadığı için pek bir şey yapamıyorum ama sanırım burdakilerin çoğu kendi evi o yüzden kafasına göre yapmışlar bazı şeyleri ..

evtt kendi evleri sanırım zaten kiracı olunca fazla eşyaya gerek yok eşyalar yıpranıyo bi oraya bi buraya
benim kuzenim evlendi kiraya gitti ilk gittiği yerden çıktı başka yere taşındı ordan başka yere ev sahibinin de oğlu evlencekti ordanda çıkmak zorunda kaldı kocasının maaşıda iyi değildi pek ev almayı düşünde bilezikleriyle kaynanası altınlarını ve parasını aldığı için bi de kredi çekecek bi ev alacaktı onuda beceremediler bulamadılar yani başka yere kira verene kadar o kirayı biriktiririm dedi gitti annesinin evine taşındı iç güvey gibi eşyaların bazısını orda kullandı birazını abisine verdi hep dağıldı eşyaları şimdi bide kızı oldu annesi kızına bakıyo kendi çalışıyo kaynanasıda ev yapıcam diyodu kendi evinin üzerine ama yapmadı kadın kendi evini başdan aşağı herşeyini aklına ne geliyosa yaptı evine oturdu kocasından da boşandı kimsenin ahı kimsede kalmıyomuş yani
o yüzden allah kiracılara yardım etsin bide allah iyi kişilerle karşılaştırsın akıllı geçine bilirmiyim ilerde diye düşünmedi yakışıklılığına baktı oturdu şimdi poposunun üzerine güzellik karın doyur muyor mantıkda önemliii
ne yazdım beee :))))))

tabiiki güzellik karın doyurmuyor mantıklı da olmak lazım ...benim de illa öyle hemen ev alalım takıntım yok ..birikimin yoksa bir sürü borca harca giriyorsun ödeyene kadar canın çıkıyor .ne gerek var o kadar kasmaya ...ev öyle veya böyle alınır ne olacak ..alıyorsun da içinde mi oturuyorsun çoluğa çocuğa kalıyor ..sana ise o evi alacağım diye didinip uğraşmaların kalıyor hayatını yaşayamıyorsun borçlar yüzünden ..o yüzden biz alırsak kendimizi kasmadan almayı düşünüyoruz ..ben hayatımı yaşayamadıktan sonra ev almanın da anlamı yok ..eşimle ikimiz de çılgınız biraz ..gezip tozup ii yaşamak daha önemli şuan bizim için ..birikim yoksa birden 100-150.000 krediye nasıl girilir ..birimizin maaşı eve gider öyle bir durumda ..ne gerek var ..şimdilik böyle ii ...yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz gezi amaçlı ..bir iki planımız var ..onları gerçekleştirelim de sıra eve gelsin ...arabamız var çok şükür ...eve de allah kerim ...en güzeli yiyip içip gezmek ulennn :icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…