mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efulii ne güzel bak neşelisin istediğin de yat istediğinde kalk bende cumadan sonra öyle olacağım
kız efuli yemek memek yapıyon mu annen çalışıyomuydu senin

sürekli evde olmak sana şu an cazip gelebilir ama o kadar da ii bir şey değil ..bir süre sonra sıkılırsın emin ol..bazen haftasonu evde canım sıkılıyor işe gelesim geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hem evlendikten sonra öyle laylay lom olacağını sanma ... temizlik yemek çamaşır ütü bulaşık ..oooof off yandın ulen sen :roflol::roflol:

ya ben ne edeyim ...vah garibim vah ..senağlama

valla sıkıldım şimdiden zaten okulun bitmesini bekliyorum sonra işe giricem hemenhihoyyyt

benimde öyle dememe bakma zaten şimdi cazip geliyo valla ama sürekli evde kalınca sıkılıyo insan hafda sonu bende evde kalınca sıkılıyorum
ama evlenincede temizlik yemek bulaşık offff sıkıntıya fırsat kalmaz yaaa iş yapmak sıkar o zmanda
ütü yü ben yapmıcam canım nişanlım kendi yapacak zaten benim fazla ütüm çıkmaz oda ütüler gömleklerini ne yapıyımmmmm

kusura bakma canım başın sağolsun hastamıydı yoksa kaza felan mı
olsun babana abine yemek yapmıyomusun

önemli değil canım benm.kanserden kaybettik canım malasef

kışın babam izinli oldugu için yapıyorum ama yazları yapmıyorum abimde otelde çalışıyo muhasebe müd. babamda aşçıbaşı tok geliyolar eve abim yemek yemezse öle yapıyorum ancak:)

niye sen ütüsüz mü geziyorsun :roflol::roflol:

başın sağolsun .mekanı cennet olsun inş. . opuyorumnanaktan

e sen gün boyu evde tek başına sıkılmıyor musun gerçi baban kışın evdeydi değil mi ..e kışın bir iş yapmıyor mu baban evde mi oturuyor CADIARZU

anladım canım
senin içinde daha iyi otelde olmalı rahat edersin öteki türlü zor olurdu sanadaa
nasıl zor dimi annesizlikkkkkkk

anladım canım
senin içinde daha iyi otelde olmalı rahat edersin öteki türlü zor olurdu sanadaa
nasıl zor dimi annesizlikkkkkkk

kışın biraz sıkılıyorum arkadaşlarım hep ünide ama yazlar çok güzel geçiyor..kışın babam çalışmaz benm canım çünkü müşteri çok az olur menu yazar sadece..
bu dünyada herşeye alışılıyor be güzelim insan ne kadar büyük acılar yaşasada alışılıyor acıyla yaşamaya. ilk başlarda çok zordu ama şu an hayat devam ediyo

haklısın canım hayat devam ediyo sonuçda
he ben ütüsüz geziyom ne var gıcık
benim fazla ütüm çıkmaz çamaşırlarımı öyle katlarım ki ütülü gibi olur
ay kızlar çıkıyorum bi aksilik oldu evraklarda kafayı yemek üzereyim yaaaaaaa
iyi akşamalr sizeeeeeee

baktım yavrummmm benn yorumumuda yazdım oarayakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

bu arada efuli o avatarındaki resmi albüme koy çabuk bakacağım seni zilli seni pozlara bak pozlara kaydirigubbakcemile..

ben de veririm öyle pozlar ne olmuş ...ama sadece tosunuma... ŞenizŞenizŞenizŞeniz

seni zilli seni ...poza bak poza ...ufak olduğun belli yüzünden zaten de boyundan da belli :) ben yaşlandım artık ne yapayım ..nerdeyse senin yaşında çocuğum olsa olurmuş ...yok canım iice abarttım hee...alanyaya da hiç gitmedim ..aslında geçen sene niyetimiz vardı da olmadı .. güzelmiş ama resimden anlaşıldığı üzere ...senin yavuklun nerde şuan ...

kız benm yaşımda çocugun olması için çocukken doğurman lazımdı sende amma yaşlı yaptın kendini hee. valla mesajları dikkate alırsak en gencimiz sensiz içimizde:):) trabzonda o şimdi canımm.. alanya güzeldir tavsiye ederimmmmm:)

içim genç benim içim...zaten tosunum da bana çocuk yapacaksın ama sen daha çocuksun be diyor iimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hay benim memleketten aldın hemi uşağu :icecream:

trabzonun neresiydi ..hiç gittnmi oralara ...bir gitsen bir daha alanya filan istemezsin emin ol ..hele yazın harika oluyor ...yaylaya bir çık süper ..ah ulen ahh memleketimi özledim iimi senağlamasenağlama

bu sene yazın gideceğim inş. zemuszemus

ee şimdi size söz nişan bi nane yokmu ulennn ..adını koyun da öyle gezin bari kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…