efulii ne güzel bak neşelisin istediğin de yat istediğinde kalk bende cumadan sonra öyle olacağım
kız efuli yemek memek yapıyon mu annen çalışıyomuydu senin
sürekli evde olmak sana şu an cazip gelebilir ama o kadar da ii bir şey değil ..bir süre sonra sıkılırsın emin ol..bazen haftasonu evde canım sıkılıyor işe gelesim geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem evlendikten sonra öyle laylay lom olacağını sanma ... temizlik yemek çamaşır ütü bulaşık ..oooof off yandın ulen sen :roflol::roflol:
ya ben ne edeyim ...vah garibim vah ..senağlama
tatlım ben annemi 3 seneye yakın bi zaman önce kaybettim evde şimddi babam be abim var sadece çalışıyo onlarda
sürekli evde olmak sana şu an cazip gelebilir ama o kadar da ii bir şey değil ..bir süre sonra sıkılırsın emin ol..bazen haftasonu evde canım sıkılıyor işe gelesim geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem evlendikten sonra öyle laylay lom olacağını sanma ... temizlik yemek çamaşır ütü bulaşık ..oooof off yandın ulen sen :roflol::roflol:
ya ben ne edeyim ...vah garibim vah ..senağlama
kusura bakma canım başın sağolsun hastamıydı yoksa kaza felan mı
olsun babana abine yemek yapmıyomusun
benimde öyle dememe bakma zaten şimdi cazip geliyo valla ama sürekli evde kalınca sıkılıyo insan hafda sonu bende evde kalınca sıkılıyorum
ama evlenincede temizlik yemek bulaşık offff sıkıntıya fırsat kalmaz yaaa iş yapmak sıkar o zmanda
ütü yü ben yapmıcam canım nişanlım kendi yapacak zaten benim fazla ütüm çıkmaz oda ütüler gömleklerini ne yapıyımmmmm
önemli değil canım benm.kanserden kaybettik canım malasef
kışın babam izinli oldugu için yapıyorum ama yazları yapmıyorum abimde otelde çalışıyo muhasebe müd. babamda aşçıbaşı tok geliyolar eve abim yemek yemezse öle yapıyorum ancak:)
önemli değil canım benm.kanserden kaybettik canım malasef
kışın babam izinli oldugu için yapıyorum ama yazları yapmıyorum abimde otelde çalışıyo muhasebe müd. babamda aşçıbaşı tok geliyolar eve abim yemek yemezse öle yapıyorum ancak:)
niye sen ütüsüz mü geziyorsun :roflol::roflol:
başın sağolsun .mekanı cennet olsun inş. . opuyorumnanaktan
e sen gün boyu evde tek başına sıkılmıyor musun gerçi baban kışın evdeydi değil mi ..e kışın bir iş yapmıyor mu baban evde mi oturuyor CADIARZU
anladım canım
senin içinde daha iyi otelde olmalı rahat edersin öteki türlü zor olurdu sanadaa
nasıl zor dimi annesizlikkkkkkk
haklısın canım hayat devam ediyo sonuçdakışın biraz sıkılıyorum arkadaşlarım hep ünide ama yazlar çok güzel geçiyor..kışın babam çalışmaz benm canım çünkü müşteri çok az olur menu yazar sadece..
bu dünyada herşeye alışılıyor be güzelim insan ne kadar büyük acılar yaşasada alışılıyor acıyla yaşamaya. ilk başlarda çok zordu ama şu an hayat devam ediyo
resim yükleyeceğim birazdan ...
kız benm yaşımda çocugun olması için çocukken doğurman lazımdı sende amma yaşlı yaptın kendini hee. valla mesajları dikkate alırsak en gencimiz sensiz içimizde:):) trabzonda o şimdi canımm.. alanya güzeldir tavsiye ederimmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?