başka ildelerdi ama ankaradan ev aldılar buraya taşındıla ..bana aşrıı düşkünler ..hele babam acayip ..çok merhametliyimdir aileme de çok düşkünümdür söylemesi ayıp :kedi:
peşimden geldiler anlayacağın ..kaydirigubbakcemile3
anladım şimdi ailene yakınsın yanii
ankarada onlar da ama mesafe uzak yakın değil ...haftasonları arada gidiyorum müsait olursam eşimle beraber ...ama hamile kalınca o tarafa taşınacağız inş.
anladımm sende otarafdan alırsın bi ev inş.
hayırlısıyla bi çalışmalara başlasan diyorummm
ya aslında çok istiyorum başlamayı da hemen hamile kalırım diye korkuyorum hemen hamile kalırsam yazım rezil olur son bi tatile daha çıkayım diyordum ..ama bir yandan da belki hemen olmaz diorum ..kafam karışık biraz anlayacağın..bir de hapı keseli 3 aydan fazla oldu dolayısıyla korunmayı bırakırsam hemen hamile kalrıım diye düşnüüyorum
hayırlısı yaa
nasip kısmett neyse o olur şuan korunmuyosunuz yani öyle mi
yukarda yazdımya ulen..hapı bırakalı 3 ay oldu ama eşim korunuyor ...dolayısı ile oda korunmayı bırakırsa hemen hamile kalabilirim korkusu var işte bende ama en geç 3 ay içinde başlaycağım inş. çalışmalara ..bizde kardeşim ablam hemen hamile kaldılar korunmayı bırakınca onlara bakıp genetikse hemen hamile kalırım diyorum ..saçma bir mantık ama işte
sen o zaman tatile gitt mayıs-haziran gibi gel ve korunmayı bırakın sonraa gelsin bebişşşşşşşşşşşşşşşş :sm_cool:
bu mevsimde tatil olurmu ulennn...yaza gideceğim tatile inş. memleketime gideceğim inş. planlarım var ..haziranda bırakırım korunmayı diyorum hemen hamile kalsam da tatilde çok etkilemez beni nasılsa diyorum ...bakalım işte hayırlısı artık ..bir de şimdi hamile kalırsam taşınmammız gerek .çünkü malum kusmlar v.s. annem yanımda olmalı o deverelerde yemek yapamıyorsun elden ayaktan düşüyorsun yani...şimdi taşınamayız ancak yaza taşınabiliriz ..o yüzden yaza hamile kalayım ki o zaman taşınırız da rahat olur her açıdan .tabi ALLAH naip ederse inş.. o da belli değil ya konuşuyorum haybeye işte ..
temmuz ağustosta gidiyorum ben tatile ...
evet öyle oluyor malesef ....
20 gün ...
oo iyiymiş
moralim bozuk yarın son günüm gerçi yarın sabah gelirim öğlen giderim
bundan sonra hayat bana ne getiricek nasıl nerde olucam çok merak ediyorum buraya alışmıştım burdan sonra nasıl bi yerde çalışırım nasıl olurum acaba
akşam çok ağladım tek başıma boğazım ağrıyo bişey düğümleniyo nefes alamıyorum öyle ağladığım zaman niyeyse içimi baya mi döktüm o an için rahatladım ama şimdi yine içime bişey oturduu :sinifsinif:
evtt alışması zor olacak başka bi ortama başka bi yere
evlilik desen yine öyle nasıl yapabilirmiyim gibi off off
ne biliyim zaman yaklaştıkça sıkıntılarım artıyo kimseye bişey anlatamıyorum edemiyorum inş. herşey çok güzel olurr ne diyimmm
yaparsın yaparsın merak etme ..evlilikte uyum sağlar uyumu yakalarsan yaparsın .ilk başta sen de eşinde uyum sağlamakta zorluk çekeceksiniz ..iki farklı karakter aynı evde yaşayacak ..zor tabi ama alışırsın zamanla ...evet insan kimseye bir şey anlatamıyor ama bu sıkıntıların düğün olana kadar ...düğün olup da kendi evine geçince rahata erersin inş. sıkıntılarını paylaştığın kimse yok mu ..ailem kalabalık demiştin ..o kadar kalabalıkiçinde dertlerini paylaşacağın kimse bulamadın mı ..o da zor tabi ..hep içine atarsan hasta olursun alimallah ..birilerine anlatmalısın ...ya da ne bileyim kağıda yaz sıkıntılarını ..sonra yırt at ...ama bir şekilde içini dökmen lazım ...sonra bi anda patlak verirse hiç ii olmaz
yok canım öyle paylaştığım kimse
evtt ailem kalabalık ama öyle anlatmam kimseye
anneme ablama bile nişanlıla tartışsam anlatmam tatsız bişey olsa belli etmem
ben belki 5 dk sonra unuturum ama onlar unutmaz hep öyle sanırlar o yüzden bende kendi içimde yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?