anladım ..ben de senin gibiyim ama yine de bazı şeyleri anlatabilirsin ..böyle hep içine atmak seni yıpratır ..ailene değil de çok güvendiğin bir arkadaşına anlatabilirsin ..ben de mesela tek dostum olan kişiye anlatıyorum ...ama o gerçekten her anımda her durumda bana destek olmuş kardeşimden daha yakın bir insan bana .. o yüzden anlatırım ben ona ...
ben nedense kendime öyle birini bulamadım tmm konuştuğum ettiğim arkadaşlarım var ama ben herkesin veya kötü gününde yanında olurum ama kimse benim yanımda olmaz ben de isterim çok samimi arkadaşım olsun ben onun o benmi her anımda yanımda olsun ama yok malesef anlamadım sorun bende mi acaba diyorum neden ben kafama göre birini bulamıyorum anlamıyorum
mesela arkadaşım evlenecekti hep onun yanında oldum o zamanlar gelinlik seçiminde gittim eşya alımında gittim çeyizinde gittim evine yerleştirdik evlendi gittim evlendi arardım bi dersin sıkıntın olduğunda paylaş dersim kendini yanlız hisetme derdim gerçi ara sıra konuşuruz anlatır o ona yardımcıda olurum ama ben pek anlatmam
ben evlenicem düğünüm olacak kimse beni arayıpda ne yaptın ne ettin bi ihtiyacın var mı soran yokk gerçi hiç bir şeye ihtiyacım yok allaha şükür ama insan bi sorar dimii
şimdi ben kime ne anlatıyım bu durumda boşver böyle daha iyi kendi kendime söyleniyom ağlıyom rahatlıyorum insanın kendine özel şeyleri de olmalı
bide bi söz vardır ya sırrını söyleme dostuna oda gider söyler dostuna ...
haklısın ama az da olsa vefakar insanlar var ..benim tek dostum dediğim arkadaşımla tanışmamı daha önce anlatmıştım sanırım ..okulda tanışmıştık i bir tanışma değildi ama sonu güzel oldu ..nişanımda geldi ..düğünümde geldi hem de 4 saatlik yoldan ..ozamanlar çok cüzi bir maaşla biryerde çalışıyordu vakt geçsin diye ..o madii zorluklar içerisinde nişanımda bana çeyrek altın taktı biliyormusun ağlamıştım öyle duygulandım ki ..demekki maddiyat tek bahane değil insan yeterki istesin yani ...her zmana yanımda olmuştu r..ben ilk başta ankaraya atanmadan önce başka bir ilde görev yapıyordum ..batıda bir il ..o da karadenizde bir ildeydi.tuttu taaa karadenizden görev yaptığım ile 15 saatlik yola geldi biliyormusun beni görmeye ...sonra ankaraya geldi yine ben bekardım ozaman 2-3 sefer ...evlendim evlendikten sonra da geldi ...hiç bağlarımız kopmadı hergün msnden konuşuruz .. ...birbirimizden hiç gizlimiz yoktur ..beni ailemden daha ii tanır yani ..böyle insanlar da var ama az tabiiki ..ya atasözü doğru tabiki özellikle evlilik için daha da doğru ama yine de insan bir şekilde içini dökmeli bir yerlere ..burada anlat yada başka bir internet sitesinde anlat ama anlat bir şekilde derdini ...
anladım merak etme benim de işim vardı sayfa açıktı ama işlerimi yaptım kaydirigubbakcemile3
ulennnn ne konu monu açıyon yetmiyomu burası sana anlamadım kii kaydirigubbakcemile
başka topiklere giriyosun bişey demiyoruz yetmiyo mu burası sana heee
açarım ne var ..burada ses yok ne yapayım ..hem hamsileri bir araya topluyorum fena mı ..bakayım kim varmış hamsi olan ..azıcık hamsi muhabbeti edeceğim ula ..:roflol::roflol:
burdasınız da varla yok arası gibisiniz sen değislin hakkını yiyemem de diğerleri öyle ..sen de gidersen topicte ses kalmayacak heee kötükedihüso
link bu bak
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/350407-karadenizin-laz-kizlari-buraya.html
yiyemezsin tabi hakkımı yede görüyüm seni
hep burdayım konuşuyorum seninle ben sadığımdır bağımlı kalırım topiğime
gördün mü başka topiklerde yazılrımı girer arada okur çıkarırım
senin gibi her yere burnumu sokmam :dilcikar:
ben laz kızıyım bilmiyor musun ,burnum uzundur her yere girer :roflol::roflol:
yaaa burada kimse yazmayınca bir de ilgili olduğum konular olunca yazıyorum tabi ne var bunda ..orası başka burası başka merak etme ..herşeyin yeri ayrı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi bakalım o zaman geldiğimde seni burada bulamazsam koparırım o uzun burnunu kaydirigubbakcemile
o kadar uzun ki koparsan da yine çıkar bir yerlerden kaydirigubbakcemile3
merak etme sürekli kontrol panelimden konuya yeni mesaj varmı diye bakıyorum :jeyyar:
iyi afferin bak o zaman sennnnn
nasıl olsa takip ediyorsun beni ben nereye sen oraya görmüyorum sanma :roflol::roflol:
e knou açın diyorum açmıyorsunuz ben de açılmış konulara bakıyorum iimi :roflol::roflol:
sen yaz ben burda da konuşurum ulennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?