mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evtt son günüm moralim çok bozuk
içimde bı sıkıntı var çok kötüü boğazıma kadar sanki
öğlen gibi çıkıcam zaten

niye bu kaar gerildin ki ..yeni bir hayata başlama gerilmesi seninki ..ama ne kadar sakin olursan o kadar kolay atlatırsın .hayatına eskisi gibi devam etmeye çalışman gerek ...

canın sıkkınmış umu güzel şeler düşün sevdiğin insanla evleniyosun yeni bi hayata başlıyosun ferah tut gönlünü

çiki babalarr günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın da o çiki baba de ne demek ulennnkaydirigubbakcemile

burası için demiyom ulennn tabi ki buraya da alıştım ama netten girerim buraya
çalıştığım yerden mahsediyorum çok alıştım buraya burdakilere onu demek istiyorumm

ben de buradan bahsediyorsun sanmıştım sempatiksalakcinni

canın sıkkınmış umu güzel şeler düşün sevdiğin insanla evleniyosun yeni bi hayata başlıyosun ferah tut gönlünü

bence de

ne biliyim ya seviniyim mi üzülüyüm mi ne yapıyım karmaşık duygular içerisindeyim
işdede bugün son günüm onunda üzüntüsü var içimde :gitme:

çikiçibabaaa hanihani yabaaaa kaydirigubbakcemile3

ne biliyim ya seviniyim mi üzülüyüm mi ne yapıyım karmaşık duygular içerisindeyim

anlıyorum canım seni ablamda aynı böle olmuştu sıkma canını mutluluğa giden yoldasın inşopuyorumnanaktan

burda olsan bi kahve içerdik beraber dertleşirdik azıcık ama ne edeyim istanbuldasın senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…