mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gördüm efuli ..bu adı hamsimi taktı sana ..bizim orada sevgiliye efuli derler ..en son halin hangisi bu resimlerde senin ...

bu resim dün çekildi canım. evet o derdiopuyorumnanaktan

içelim kahvelerimizi dertleşelimmmmmboshayallersmile

ay ne iyi olurdu var yaaaaaa

sen canın sıkılınca bana anlat mailden ..mailleşiriz ben de sana yazarım istersen ...derdini dökmüş olursun işte ..ii dinleyiciyimdir ..derdi olan bana koşar ..güzin ablamıyım neyim kaydirigubbakcemile3

bu resim dün çekildi canım. evet o derdiopuyorumnanaktan

bak bu halin güzel beğendim ..saçların gayet doğal duruyor ..böyle kal bence ..siyahın boya olduğu belli yapmacık duruyor ..en güzeli doğal halin bence abartmaya gerek yok ..hem sen zaten güzel hatunsun makyaja da boyaya da hiç ihtiyacın yok emin ol ...opuyorumnanaktan

ne çok iltifat ettim ulennn farkında değilim iimi :roflol:

noluyoo nannn sana sen bişeyi begendinnnnopuyorumnanaktan teşekkür ederim canım tavsiyelerini dinlicemmmkaydirigubbakcemile5

damlasakızlı turkkahvesi içtinizmi hiç nasıl oluyor güzel mi?

umu özelden ben sana mail vereyim efuli istersen sana da vereyim oradan da özel mevzularda dertleşebiliriz isterseniz tabi ..

damlasakızlı turkkahvesi içtinizmi hiç nasıl oluyor güzel mi?

yok içmedim ama şöööyle kahve ve yanında black bitter çikolata ne ii olurdu beeee..ulen kokusu geliyor burnuma iimi ..iice canım çekti ..aşmı eriyorum ne :roflol::roflol:

canım uyar bana daha iyi olur hemopuyorumnanaktan

günaydın zuzu ..
özel mesaj yolladım ..umu efuliye gönderdinmi ..aynı anda iki özel msaj olmuyor ..umuya gönderdim oda efuliye göndersin diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…