mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hoşgeldin nerelerdesin sen bakayım anlat hemen ne var ne yok gelişmeler ne durumda iimisin

günaydın bon bon lar robot neden günaydın yazmamışsın topice maden onlınesin

yeni geldim ulennn ..günaydın herkese ..kimseler yok zuzu ..ordaysan sen de yaz da iki lafın belini kıralım ulennn

burdayım cane yeni geldim sayılır bugün erken geldim

hayret ..günlerdir topicte yoksun zaten ..bu arada msn de online değilsin neden acep ..ekledim ama online değilsin ...

umu gitti biliyorsundur ...işten çıktı ..bi ara esma selam verdi kaçtı ..efuli desen kayıpları oynuyor ..hadi hayırlısı ...

benim işler çok kötü be robot ben artık sabahtan akşama kadar elemanların başında duruyorum pek masamda durmuyorum karışık bizim iş durumları 4 kişi işten çıktı aman ya neyse ben dua ediyorum kapanmaz iş inşallah call center ömürlük bir iş değil çünkü sen neler yapıyosun

ne kadar süredir o işte çalışıyorsun sen ..daha önce başka işlerde çalıştıysan başka sektöre geçersin ...inş. çıkarmazlar işçi ...ben de aynı..iş ev arasında mekik dokuyorum ..bu ara biraz şaşkınlığım üstümde hepsi o kaydirigubbakcemile3

4 sene falan oldu ya ben alman şirketine baya alıştım tabiki başka işe girerim azimliyimdir her iş yaparım ama alışıyosun bide iyi para alıyorum iş bulmakta zor şu durumda.senin şaşkınlığın neden

anladım ..umarım hakkında hayırlısı olur ..tabi maddiyat da önemli ama tecrüben deneyimin var ..daha ii yerlerde de iş bulursun belki ...

eşim iş değiştirdi başka bir kurumda şimdi ..eskiden benden yarım saat sonra çıkardı şimdi aynı vakitlerde çıkıyoruz ...sabah kalktım eşime diyorum ki benden sonra şunları yaparmısın canım v.s. ben hala adamı eski işyerinde sanıyorum iimi ...uçmuşum ben uçmuşum da ağlayanım yok ..sempatiksalakcinni
geçende de işe giderken beni balgata bıraksana diyorum adama ..halbuki adam oranda çalışıyor ..biri aşağıda öteki tepede ... akannehir

işleri yoğun sürekli eğitimde bu ara ..ona alışmaya çalışıyrum ...

vala bende b aralar şaşkoloz şaşkoloz dolanıyorum ortada herşeyi unuturoyum .....valla bi süre umarım kapanmaz tadilata başladık bir sürü masraf yaptık kardeşim buzdalabı ve mikrodalga aldı ben parkeleri kapıların taksitine girdim babam bi yandan allah bize güç kuvvet versin

tabi zor ..insann ona göre bir planı oluyor ..allah herkese kolaylık versin..bizde de öyleydi ..ikimiz de memurduk ...çift maaş bile olsa yetmiyor ..hele de ankarada ...plan yapıyorsun ama mutlaka ekstra bir şey giriyor araya ..şimdiki işi allahtan çok şükür ii de belimizi düzelttik ... gerçi ne kadar para alırsan standardın okadar yükseliyor pek farketmiyor yani aldığın paranın çokluğu ..çok alınca çok harcıyorsun az alınca az ....

evet orası öyle valla robot....ya bişiy sorcam geçende annemle dolanırken çeyiz mağazısana girdik söz mendilleri sordum salaklar bilmiyolar ya erkek mendili göstediyolar bana demekki özel yaptırıyolar kızlar öylemi sitede söz kesimi topicinde var bi bakem dedim de

VALLA ben de bilmiyorum söz kesimi mendilini iimi kaydirigubbakcemile3 benim gelenek göreneklerle işim olmaz da ...bana kalsa nikahla evlenecektim de ayıp olmasın diye düğün yaptım kaydirigubbakcemile3

ya ben anlamını okudum çok hoşuma gitti ya ilginç geldi bana bizim buralarda öyle bişiy yok benim herşeyim ilginç olsun istiyorum cafcaflı mendil diktiricem ....

allah senin emi ....hiç bana göre değil öyle ıvır zıvırla uğraşamam valla ...

ya bende düğün meraklısı değilim ben söz kesiminden bahsediyorum yüğzükleri takıldıktan sonra mendil dağıtılıyo cafcaflı çok şirin ondan bahsediyorum

k-kızım ilginç ya bana ilginç geldi yoksa bohçayla mohçayla işim olmaz kaynanamada dedim zaten yok damat bohçasoymış bohçaymış istemiyorum dedim ama söz mendili burda kimse bilmiyo ilginç geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…