mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii tamam bişey demedim ..ben sevmiyorum dedim sadece ..senin hoşuna gidiyorsa yap tabi

ya gülüm bende öyle adetçi töreci falan değilimde bu söz mendili olayı ilginç geldi bana

ya offf morelim çok bozuk ya patron şirketi galiba kapatacakmış öyle duyum aldım şimdi ya ben o kadar borçla naparım yaaa offffff

hadi yaaaaa ..tühhhh ...hemen netten iş başvurusu yap başka yerlere ...allah kolaylık versin ..çok zor bir durum ....

offf yaaaa bu kadar borca girmişken ne diyim hayırlısı olsun üzülmekle ele biiy geçmiyo...neyse yaaa boşver başka konuya geçeyim ben morelim bozuluyo unutayım biraz......ya şu mynet nasıl msn gmailin msn gibi mi

mynet maile gir mesela ..orda arkadaşlarım diye bir kısım var orada ben varmıyım mesela ..ordan arkadaşlarım çevrimiçimi dışımı gözüküyor ..arkadaşlarını oraya davet etmek istiyorsan eksenim daveti gönderiyorsun ..onu da göndermek istediğin arkadaşını adres defterinden bul gir ona orda seçenekler var eksenime davet et diye ona tıkladığında ona davet gidiyor kabul ederse mynet mailden msn gibi yazışıyorsun ...karışık oldu ama anlatabildimmi ..mynete gir şimdi mesela deneyelim ben mynetteyim ...

mynet maile mynet anasayfasından gir ..girdinmi hem mailin açılacak hem de mynet anasayfasında olacaksın ....

MYNET'e Hoşgeldiniz

sağ üstte mail girme yeri var orayı gördünmü oradan gireceksin maile

mailieme girdim zaten açık şu an sol tarafta posta kutusu falan v.s var

anladım işte yanlış yerdesin sen benim dediğim gibi gir maile ....

geziyorum iki gündür ya çok yoruldum bugn dinlencemkaydirigubbakcemile3

valla dağ tepe bayır gezdik alanyanın altını üstüne getirdikopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…