mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi nannnnn kaç saatr sarı ışık yanıyoooooopuyorumnanaktan

kızılaya gittim geldim işim vardı sonra da misafrim geldi ne yapayım ..kiminle gezdin bakayım zilli ...benim için de çokkkkkkkkk açık sözlü yapmışsın görmedim sanma ulennn ...doğru ama o k lerin uzunluğu dikkatimi çekti heeekaydirigubbakcemile

arkadaşım la gezdm canım şirinle zemuszemus okucagını bildiğim için öle yazdım zatenkaydirigubbakcemile3

arkadaşım la gezdm canım şirinle zemuszemus okucagını bildiğim için öle yazdım zatenkaydirigubbakcemile3

ooooooh kız başınıza ne işiniz var öyle gezmede ulennn yanınıza birini alsaydnız bari..senin hamsi seni ii kıskanmıyor heee..ben olsam bi posta döverdim her gün kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

aferin sana k ların için seni zilli seni :mymeka:

kıskanıyo her dışarı çıkcagmda kavga yaratıyoo ama napıyım evemi hapsoluuymm yaaamafoldumben yere bakarak yürük zaten hepkaydirigubbakcemile3

kıskanıyo her dışarı çıkcagmda kavga yaratıyoo ama napıyım evemi hapsoluuymm yaaamafoldumben yere bakarak yürük zaten hepkaydirigubbakcemile3

tamam gez ama böyle tek başına da gezilmezki ..hamsi haklı ...abinle kuzeninle git ..bi erkek olsun yanınızda ..dünyanın bin türlü hali var ulenn ... :mymeka::mymeka:

gelin gidince gezemezsin bizim oralarda öyle ona göre alıştır kendini kaydirigubbakcemile3

oda diyo diyoki bizim oraya geldiğinde çay bahçesine giderkendemi makyaj yapcan diyookaydirigubbakcemile3

oda diyo diyoki bizim oraya geldiğinde çay bahçesine giderkendemi makyaj yapcan diyookaydirigubbakcemile3

doğru diyo hamsiye aferin..hem niye makyaj yapıyorsunki öyle siyah siyah ..senin makyaja hiç ihtiyacın yok bence doğal halin de güzel ..cildini de yıpratma ..

ya alışkanlık olmuş be robotum artık bırakmaya çalışıyorum yavaş boshayallersmile

ya alışkanlık olmuş be robotum artık bırakmaya çalışıyorum yavaş boshayallersmile

anladım ..inş. bırakırsın ... ben de gençken yapardım bişey sanıyor insan tabi ozaman bilinçli değilimya fondöten sürerdim mesela suratıma sanki bi iş ..zamanla insan büyüdükçe anlıyor bazı şeyleri..gerçi sen atık kocaman kız oldun ...biliyor olman lazım ...çirkin olsan yap diyeceğim de güzelsin zaten ....

sağol canımm bnm inşş bırakırım bakalımmm opuyorumnanaktan

ya sorma robotum ya inan hep aklımdaydın ama masama gelemedimki sürekli elemanların yanındaydım yoksa senle muhabbet etmek için can atıyorum bitanemem

kızlar geldim ama yoksunuz hiç biriniz
çok yorgunum bende bacaklarım hamlamış çok ağrıyo p.tesi salı nikah işlemleri için koşturduk felaket bi şekilde şimdide kendime gelemedim hala
nikahı salonda istiyoduk ama malesef memur bulamadık o güne geç kalmışız 3-4 nikah dairesini aradık hepsi doluydu bizde 14 nisana gün aldık bakalım hayırlısı
sizlerde ne var ne yok bakalımm

günaydın herkesse..

umu hadi hayırlısı ..ben de dün saat 10 dan sonra iş yerinde yoktum işlerim vardı izin aldım çıktım ..topic sessiz sakin gördüğün gibi ..zuzu da yok ..yukarıları okumuşsundur sanırım ..gelişmeleri bekleriz ..kolay gelsin

ya canım ben elemanların yanında duruyorum onların satışından sorumlu adam işten çıkarıldı o yüzden bütün gün akşama kadar onların başındayım .....artık bi süre sabahları olucam erken geliyorum o yüzden senle konuşmak için şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…