mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım ..msn de yoksun yine ...işler ne oldu var mı bir gelişme ... çıkarmalar başladı demiştin ..kapatılacak mı şimdi kesin ..

ya msn açmak istemiyorum kaydediliyo falan ne bilim okunur falan google talk olsaydı sende keşkem.....evet geçen bir kişi daha çıktı işller kötü be robotum can çekişiyoruz bakalım işte bende koşturuyorum sonuçta ekmek yiyioruz bu işten dua et düzelsin yaaaa

msn den çekiniyorsan web msn aç ozaman dün link vermiştim sana o kaydedilmez ...tıkla buraya

http://www.ebuddy.com/
google talk yok bende ..indirmek de yasak indirip bir şey kuramıyorum bilgisayara ...inş. herşey düzelir ...

selam efuli zillisi hoşgeldin...zuzu işim vardı çıkmak zorunda kaldım ..

nerelerdesin sen yahuuu gözüm yollarda kaldıııbayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 nasılsın bakalı m yolundamı herşey

tam gaz devam kaydirigubbakcemile3valla dünde gezdimm :):) sevindim canım herşeyn yolunda olduguna..

ulennn azıcık da evde otur be ...ben senin ablan filan olsam kırardım bacaklarını heee....

deme öle robotum ya sende benim yerimde sıkılırsın evde tek başıma iş yok güç yok bana gezmekten başka yol yokkaydirigubbakcemile3

arkadaşınla gezeceğine evde vakit geçirin ...iki çay kahve için fenamı ..

kız dün evdeydik zaten bankaya flan gittim sonra onlara geçtikk gezme dediysem öle kaldırımları süslemiyozzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ii hadi öyle olsun bakalım ..e sen şimdi orda tek başına bi işe yarasn bari ..kursa filan gir ..ne bileyim kendini geliştir ..hep evde olmazki ulennn

yazıldım canım kursa 9 martta başlıyo bilgisayarlı muhasebe kursuna yazıldım sertifika içinopuyorumnanaktan

hımm ii ne güzel ... kpssye girecekmisin bari ..gir de yerleşirsin belki ..bu arada umu seni gördüm ..hoşgeldin ne var ne yok bakyım anlat hemen gelişmeleri .

umu hoşgeldinn canım nası gidiyo hazırlıklar...

giricem canım ya onada bu hafta içinde kitaplarını flan alcm çalışmaya başlıcam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…