mutfak robotu senin topiğine girme amacım sohbet etmekti yazdıklarını ve konuyu görünce merak ettim herkesin günahı sevabı hatası kendisine gerginlik yaratmak istemiyorum neden bukadar tepki gösterdin anlayamadım fikrimi söyledim ben yorumumda kesinlikle tasvip etmediğimi söyledim artık olan olmuş hamile bi hatunla konuşuyosun farkındaysan ve hata olarak adlandırıyo pişman olmuş allah bile kullarını affederken bizlerin bukadar acımasız eleştirmeleri bana mantıksız geldi seninle şahsi bi problemim yok topiğine tekrar söylüyorum sohbet etmek için girmiş bulundum sen insanları çekinmeden eleştrebiliosan o hakkı başkalarındada görmelisin bence o kızın yaptığı şeyi ben yaparmıyım asla diye büyük konuşmuyorum ama inancım ve yetiştirlme tarzım gereği dikkat ettiğim hassas bi konu ailesini zor duruma sokması sabırsızlık gibi konularda sana katılıyorum ama senin gibi söylemedim ve söylememde zaten durumu yeterince zor ve pişman böyle orumlarla iyice bunalıma girebilir bebeğine ve kendisine zarar verebilir endişesini taşıdım
ama sen burda kişisel yorumunu dile getirmişsin o senin fikrin tabiki herkes burda özgürce fikrini dile getirebilir....bizler onun ne yaşadığını bilemeyiz ancak dışardan yorum yapabiliriz tabiki kıza üzüldüm ama bir anlık galyana gelmiş demekki
NE söylemişim ben peki ilk başta okudun mu ..okuduysan bunları yazman gereksiz ...benden önce benim gibi yorumlarda bulunanlar da vardı ..bir tek bana bakarken onları görmemişsin demekki ...neden bu tepki sadece bana ....onlara da tepkini verseydin o zaman ...ayrıca benim yazdıklarımı dikaktli okusaydın aslında konudan yola çıkarak genel bir değerlendirme yaptığımı anlardın ..insanlara bazen acı gerçekleri söyleyeceksin ki o topiği okuyan diğer genç kızlar da aynı hatalara düşmesinler ..herkes olumlu cevap verince kimse ders alabilecekmi hayır ...olabilir böyle şeyler deyip hatalar devam edecek ...neyse bu topic o topic olmadığı için bu konuyu burda keselim ..eğer hala beni eleştirmeye devam edeceksen git o o topicte yeterince içini dök ...ayrıca ben eleştiriye açığım beni tanıyan bilir ..kendimle dalga geçecek kadar eleştiriye açık biriyim ben ... beni eleştirme demedim sana zaten ..eleştireceksen özelime yaz dedim ..topiği bulandırma dedim ..
ya bak robotçum şimdi kızın ne yaşadığını bilemem biz kendi aramızda bunu konuşmuşuzdur ama ikimizde düğün yaptıktan sonra o işi yapmayı tercih ediyoruz sonuçta tabiki bende isterim ama herşey yerinde olmalı bir anlık zevk sonradan pişmanlık getiriyo malesef bende bunu göze alamam.telimle duvağımla evimden çıkmak isterim başım dik
ama sen burda kişisel yorumunu dile getirmişsin o senin fikrin tabiki herkes burda özgürce fikrini dile getirebilir....bizler onun ne yaşadığını bilemeyiz ancak dışardan yorum yapabiliriz tabiki kıza üzüldüm ama bir anlık galyana gelmiş demekki
NE söylemişim ben peki ilk başta okudun mu ..okuduysan bunları yazman gereksiz ...benden önce benim gibi yorumlarda bulunanlar da vardı ..bir tek bana bakarken onları görmemişsin demekki ...neden bu tepki sadece bana ....onlara da tepkini verseydin o zaman ...ayrıca benim yazdıklarımı dikaktli okusaydın aslında konudan yola çıkarak genel bir değerlendirme yaptığımı anlardın ..insanlara bazen acı gerçekleri söyleyeceksin ki o topiği okuyan diğer genç kızlar da aynı hatalara düşmesinler ..herkes olumlu cevap verince kimse ders alabilecekmi hayır ...olabilir böyle şeyler deyip hatalar devam edecek ...neyse bu topic o topic olmadığı için bu konuyu burda keselim ..eğer hala beni eleştirmeye devam edeceksen git o o topicte yeterince içini dök ...ayrıca ben eleştiriye açığım beni tanıyan bilir ..kendimle dalga geçecek kadar eleştiriye açık biriyim ben ... beni eleştirme demedim sana zaten ..eleştireceksen özelime yaz dedim ..topiği bulandırma dedim ..
topiğe girmem yasaklı olmasa sana yazdığım mesajı ve benden başka yazılan mesajları burayqa alıntılayacaktım ama giremiyorum o zaman bana yapılan yersiz saldırıyı anlardın ...ben paşa paşa fikrimi belirttim ...birileri akıl vermeye saldırmaya kalkıştı ben de onlara cevap verdim ..konuşulanlar bundan ibaret ..zaten konu sahibinin bacak arası beni ilgilendirmez ..ben orada diğer genç kızlar da bunu normal karşılayıp hataya düşmesinler diye eleştiri yaptım ve hala da doğru yaptığımı düşünüyorum ...ayrıca kız zaten anası babası bu olaya sıcak bakmayacakki konu açıp soruyor ....sonra eleştirilince niye kızıyorki ..ben direk kıza bir şey söylemedim ..benim söylediklerim bana saldırmaya kalkanlaraydı ...hala kıza hakaret ettin diyorlar ona sinir oluyorum yaaa...
yah bencede ya arada ben kaynadım kaydirigubbakcemile3 herkes özgür fikrini beyan etmekte kimseyi kırmamak ağır konuşmak için çaba gösteren bi tip olarak nasibimi aldım şaşırdım doğrusu mutfak robotu kalbimi kırdın :sinifsinif: iki muhabbet edelim dedim aman aman ya bu site yaramadı bana:gitme:
ben seni az çok biliyorum siteden bi iki yerde görmüştüm topiğini görünce geldim baktım senin yorumunu gördüm eleştirmek avukatlık yapmak vs için gelmedim burda gördüm zaten mevzuyu yani art niyet 0:uhm:
topiğinimi bulandırmış oldum şimdi afedersin bidaha istesende girmem bye byeee
hmm onlarda hatalı ben tamamını okumadım senin fikirlerini paylaşıyorum farkındaysan zaten eleştrin ağır olmul dedim saldırı yada bulandırma niteliğinde bişe yoktu mutfak robotu benide o sana anlamsız saldırıda bulananlarla aynı kefeye koymana üzüldüm bukadar yani
ay hiç sorma beni dün değil evvelsi gün deli etti iyi kız ama hep ben yönlendiriyorum beni bi konuda işle ilgili deli etti bende ağzının payını verdim dayanamadım lafı yapıştırırım sivri dilimden çekiyom bazen:)))))))))) şu an almanlar burda onlarla ilgileniyo:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?