mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bi tane yeni eleman aldık içerdeki elemanların başında dursun diye çünkü ben koşturmaca baya yoruluyorum hem içeri hem kendi işlerim ama kız bir b.....kkk beceremiyo ya hep ben yönlendiriyorum kaç gün oldu hala karıda tık yok deli olcam o yüzden aniden çıktım şekerim

anladım ben de dünki konuyla ilgili topiğe bakıyorum ..beni topa tutmuşlar resmen

aman tutsunlar doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar yani demi amaaaaa

bu arada hemen kopye çekmişsin potansiyel kapris filan ...kopyeci seni ..ulen the original fikirler bul ...fikirlerimi çalma ...ama kaprsli olduğun doğru kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mutfak robotu şu nişanlı kız konusunda haksızlık etmişsin bence çok ağır geldi eleştrilerin

mutfak robotu şu nişanlı kız konusunda haksızlık etmişsin bence çok ağır geldi eleştrilerin

hoşgeldin de sen onun avukatı mısın da topiğime sırf onu savunma adına giriyorsun ..sana o topicte cevap verecektim ama vermedim ..o topiğe son olarak bazı şeyler yazdım okursan daha ii anlarsın ..sen benim yazdıklarımı ve olayların gidişatını ii okumadan hop diye konuya atlamışsın anlaşılan ..burda da söylüyrm ben ilk etapta fikrimi belirttim yarası olup gocunup üzerine alınanlar üzerime saldırmaya başlayınca da gerekli cevabı verdim ..hiç ağır eleştiri filan da yapmadım ..sen daha küçüksün belli bazı şeyleri anlayamıyorsun ..ben orada bir insan nişanlı olup nikahlı da olsa düğüne kadar beklemeliydi dedim hala da bu fikrimi savunuyorum...her şey uçkura dönmüş ..nedir yani ..ozamana kadar bekledilerse biraz daha bekleselermiş ne olacakmış..nefislerine hakim olamadılar da şimdi suçlusu bizmi olduk ...herşeyden önce anası babası var bu kızın değilmi ..anasını babasını düşünecek önce ..onların yüzünü yere eğdirmemesi lazım ...hele ki böyle az bir zaman kala niye böyle anasını babasını da zor durumlara sokuyor ..ne gerek var ...ayrıca bu sitede en sinir olduğuım şey önüne gelen konu açıyor ...kendisine ters bir eleştiri alınca hurra üzerine saldırıyorlar ..açma o zaman konu kardeşim ..konuyu açıyorsan da her türlü eleştiriye açık olacaksın bu kadar basit ..ne yani ..o zaman bu forumda herkes aynı fikirlere sahip olsun herkes olumlu cevap verecekse konu açmanın anlamı ne zaten ..sen de bir daha başkalarını savunmak adına bir şey söyleyeceksen özelden söyle ..böyle topiğime gelip de demogoji yapma lütfen ..

günaydın robottttttt

günaydın zuzu naber ulenn ...erkencisin....

günaydın şeker ben artık sekiz buçukta geliyorum işe 10 iş başı yapıyoruz saatlerimiz değişti.ya şu topicin linkini atsana bana ne topicmiş yahu

linki veremiyorum ..o sayfaya girmem yasaklanmış sanırım ..yani varya hep böyle yapıyorlar ..çıakcğım bu siteden .ne bu yaaa .illa aynı düşünmek zorundasın düşünmezsen böyle fikrine bile ambargo koyarlar bu kadar basit ....tek tip olacağız illaki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…