mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orda doğdum canem anne tarafım hep almanyada......ay karnımda bi ağrıyo dün kebabpları yutturdum valla

orda doğdum canem anne tarafım hep almanyada......ay karnımda bi ağrıyo dün kebabpları yutturdum valla

ne güzel işte bak almancan işe yaramış ... kebap deme bayılacağım he...bi adana olsaydı da hüpletseydim :icecream: yememe dikkt ediyorum bu ara ..mesela öğlende sadece iki simit yiyeceğim kaydirigubbakcemile3

valla dün ben 3 de çıktım işten eğitimim vardı akşamda kardeşim bizi kebapçıya götürdü bide üstüne künefe yedim sonra dayandım sodaya:)))))) ay alman program öğretiyo bana offffffffffff sıkıldım şimdi ara verdim:))))))))))) yeni projeye geçtik

ulenn kunefeye de bayılırım varya ..:icecream::icecream:bu ara çok yedim ama hala yiyesim var iimi ..sıcak sıcak ..:icecream::icecream: ikizim olduğundan şüphe edeceğim yakında heee ..:roflol::roflol:

valla bir haftadır canım künefe istiyodu bi türlü fırsat bulamıyodum dün bi yedim bi yedim anlatamam görgüsüzler gibi kardeşi biz hadi itiraf edelim bu topictekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla bir haftadır canım künefe istiyodu bi türlü fırsat bulamıyodum dün bi yedim bi yedim anlatamam görgüsüzler gibi kardeşi biz hadi itiraf edelim bu topictekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nevet..yıllardır bulamadığım kardeşimi bu topicte buldum ..nayır nayır nolamaz ..nadi gel nanamızı bulalım :roflol::roflol:

nevet yavrum biz nardeşizzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

ben öğlene çıkıyorum x-side dan pantolon bakacağım kendime ...öğleden sonra görüşürüz a.s.

hadi bakalım git simitlerini ye:)))))))))) gelincede anlat bakem ne aldın ne ettin afiyet olsun sana

çoktan geldim de giremedim ..üff sıkıldım iice hee ..yine başka bir genel müdür yardımcısı bizim müdürlerden biriyle konuşmuş illa benim özel kaleme gelsin diye .öğlene çıkarken karşılaştım ..peşime takıldı bırakmıyor ...hay allahım yarabbim ....karaborsa oldum ulennn iimi ...:roflol:herkes bi tarafa çekiştiriyor ..ne elemanmışım yaaawwww....:1rolleyes: valla gıcık oldum ...kendime göre pantolon bulamadım ..göbüşüm çıkmış biraz ...yok yok kesin kilo vermem şart oldu ...adil ışıktan aldım kot pantolon ..artık kotlarımın içine giremiyorum gittim aldım bi tane olsun da .. zayıflarsam daralttırırım ....

kaç paraya aldın adil ışıktan bir sürü şey aldım ama pantolon hiç almadım.bende almanla uğraştım saatlerdir tepemde programla uğraşıyoruz bende yeni girebildim....

günaydın zuzu ...pantolonu 30 liraya aldım ..ama çok beğendim ..çok güzel likralı ...senden naber ne var ne yok ne yaptın haftasonu ..ben spora başladım yediklerime de dikkat ediyorum ..amacım 55 e düşmek .... bakalım artık ..akşam 6 dan sonra yemiyorum ..hergün yarım saat oryantal oynuyorum ... kilo vermem lazım ..bir ayda verirsem süper olacak ..gerçi iki günde 1 kilo vermişim iimi ..bu gidişle 15 günde veririm ben inş. bu kiloları ..çok çabuk kilo veren bir yapım var aslında ..bundan 10 sene önce -tabi ozamanlar gençtik :) - 15 günde 12 kilo vermiştim ....eridim gittim resmen ...

tosunumla beraber başladık rejime ..ondan da 2 günde bi kilo gitmiş ..94 idi ..şuan 93 ...bakalım o da 5 kilo verse süper olacak da ...hayırlısı artık ..

sabah geç geldim ..servis gelmedi dolmuşla geldim ..dolmuşta yine gül gül öldüm ...adamın biri önümde oturuyor ...saçını arkadan görüyorum ..saçları siyah ve çok seyrek ..arada beyazları var..saçının tepesine de bal rengi peruk takmış ...çatlıyacaktım nerdeyse için için gülmekten iimi ...ne akla hikmet o renk peruk takmış anlamadım ..madem takacaksan saçının rengine uygun taksana ..hay allahım ne insanlar var...

bu arada hava çok soğuk .kış geri geldi ..geçen hafta gayet ii idi ama bugün çok soğuk yağmur var...

ayyyy ne çok konuştum yine sabah sabah ulennn ..:dance:

pantolonu iyi almışsın güle güle giyin canım.....bu arada hayırlı olsun sporun:) bende çok çabuk kilo alır veririm ama sakın kaptırıp kendini çok verme bak heeeee......peruk olayına koptum bu arada bende çok görürüm arkadan öne yapıştırırlar yaa deli oluyorum:)))))))))))))))

hedefim 55 ..zaten yok iice zayıflamam ..eski hallerimi biliyorum çünkü ..yüzüm çöküyor ..gözlerimin altı çöküyor ..o yüzden eskisi gibi çok zayıf olmak istemiyorum ..sadece şu pantolonlarımın içine tekrar gieyim yeter ...evde bi ton pantolon var hiçbiri olmuyor ..o yüzden gittim aldım zaten pantolon ....pantolonlarım ya zar zor oluyor ya da düğmesi kapanmıyor ..hayret ediyorum aslında ..10 kilo almışım ama hiç öyle gibi değil ..eski pantolonlarıma hala giriyorum ama 10 kilo alan biri 2 beden artması lazım normalde ..kilolarım nereye gitti bilmiyorum ...:bbo:

benimde zayıflayınca gözlerim çöküyo ölü gibi oluyorum yaaaaaa...senin içinde 55 iyi bence de

günaydın kızlar
şimdi size gelinlik ayakkabımı göstereceğim bide kına için beyendiğim elbiseyi yorumları bekliyorum ona göre heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…