mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baktım albüme..zilloşa bak zilloşa ...nişanlın nereli senin ...görümcenin de saçları güzelmiş beğendim...sen de makyaj yapmıyorum diyorsun ama suratında bi ton boya var ulennn ...sürme diyorum sürüyorsun hee...sürme ulennn şunları ...alsanaalsanasmile

kaynanan da maaşallah seni sarmış sarmalamış ..kaynananla aran nasıl ..pek fenaya benziyor heee...:roflol: işin şakası allah mutluluğunu daim etsin inş. opuyorumnanaktan

kız görümcemin bir saçları var ay çok güzel yaaaaaa....kız o gün eğlenmeye gitmiştik bak benim sürdüğüm rımel far allık göz kalemi birde göz altı ama ışıktan dolayı öyle çıkmış....kaynanamla aram çok iyi bana aşık dün doğum günüydü ağladı beni çok özlemiş:)))))))))))

daha nişanlanmadım kız:))))))) erzincanlılar

tamm yani ALLAH söyletti demekki nişanlı diye :) sen hep aynı renk ruj kullanıyorsun sanırım ..pembeyi dene ya da dudak parlatıcısını ...dudağındaki rujun rengi ne ..

canım benim pembede kullanıyorum başka renklerde ama ben kahve tonlarını çok seviyorum dudağımdaki flor mar kahve bide avondan aldım metalik kahve ama hoş duruyo çok belli olmuyo harika bir renk hoşuma gitti

işte bu kahve sana hiç gitmiyor bence haberin olsun ..çok tuhaf duruyor ..bülent ersoyun ruj rengi gibi yaaa...sen zayıfsın ...suratın da zayıf ..renk gelsin diye pembe tonlarını tercih et bence ...kahve hiç sana göre değil benden söylemesi ...nacizane fikrim bu ....bir de far olarak da beyaz kullanıyorsun galiba ..yanlış seçim ...far olarak da tatli yeşil tonları sana ii gider ..saç renginle filan da bütünlük arzeder ..ama şu beyaz olayına gıcığım heee ..
neyse yine çenem düştü ...ben çıkıp bi avm ye gideyim ....hem hareket etmiş olurum ..hem de aktardan şu okyanus tuzunu soracağım ok ..hava çok soğuk gidesim de yok ama yine de gideyim ..otur otur kıçım ağrıdı ulennn imii:roflol: öğleden sonra görüşürüz ok ...

canım benim ben aslında yeşil tonları far pembe rujlar kullanıyorum ama gezmeye giderken beyaz far ve kahve tonlarını kullanmayı seviyorum yoksa var benim başka kullandığım tonlar dur bulursam atarım sana hadi sen poponu hareket ettir:)))))) görüşürüz gelince yaz oki doki:)

ilk resmine bayıldım zilli hoş olmuşsun ama göbeğin açık ..pantolon nerdeyse bir yerlerini gösterecek heee ..kaydirigubbakcemile:mymeka: tatlı renkler sana yakışıyor ..lila gibi mesela ...4 nolu remine bayıldım çok hoş zilloş..

sarı senin rengin değil gitmemiş sana ...bu arada o giyinik manken biblosu sanırım çok hoşuma gitti ..biblo hastasıyımdır da ..bayıldım ..

sarılar odayla uyumlu olmuş ..çok güldüm ama heee..hangi odaya girersen o renk olacaksın galiba kaydirigubbakcemile3

hızmayı çok seviyorsun anlaşılan ..seni hindistana gönderelim bari ....oynaya oynaya hızmalı hızmalı gezersin oralarda :roflol: bu arada şu avrupa yakasının hint versiyonu vardı izlednmi onu ..izlemediysen mutlaka izle ...en koptuğum bölümdü yaaaa ..

o sarı farlar ne öyle ..öldüriciiiiiim seni hee.. ulennn öyle çok simli filan far sürme sana gitmiyor ...hafif sür hafif ...

parktaki masum kız halin güzel ...ama bi de gel gör ki sinirli asabinin tekisin iimi :roflol:

ayyyyyy ..sustur beni be...ne çok konuştum yine yaaaa...şu çeneme çare bulanı ödüllendireceğim heee :roflol:

dudaklarını da resimde öyle büzme ..angelina julie gibi oluyorsun ..dudakların kalın zaten büzünce de iice kalın duruyor böyle 333 gibi kaydirigubbakcemile3

2 nolu resminde çok masumsun ..iç dünyanı anlatıyor gibi ...

offfff benden de ii medyum ya da falcı olur heee...3-5 resimden senaryo yazdım iimi :roflol:

hoşsun ama kilo alman lazım ..yüzüne kilo ii gider yanaklar dolar ...yeme de yanında yat olursun ama yemeden dururlar mı onu bilemem :roflol:

dışarının havasını aldımya ii geldi anlaşılan

kızım her zaman simli falan kullanmıyorum far hem yakından olduğu için çok simi belli oluyo sedefli uzaktan belli olmuyıo hergünde herhalde simli falan kullanmıyorum arada....dudaklarımıda büzmüuyorum kızım eşekk kadar dudağı nasıl büzeyim:))))))))))))))))))))bu arada evet hızma hal hal delisiyim ve hint manyağıyım

her zaman simli kullandın demedim zaten ...kullanma demek istedim ...hee ..eşşek kadar dudak ama büzüyorsun sen farkında değilsin :))))))))))))))))))) e bi hint herif alaydın da keyfine bakaydınya :roflol:

zaten rujun yarısı gidiyo dudağıma:))))))))))))))))))))) valla ne güzrl olurdu bi hintli herif bulaydım ama filmlerini hiç kaöırmam ne zaman çıksa t.v de ark lar tlf açıp haber veriyo bana orjinal hint d var bende almanca dublajlı harikalar yaaaaaaa

çok komikler ulenn ..ben sırf gülmek için izliyorum onları ...dans edişleri filan ..ben 6 yaşından beri dans eden biriyim ...oryantal konusunda profosyonelim bi aralar bayanlara dans okulu bile açacaktım o derece yani ...hintlilerin dansını da çok taklit ederim ..millet gülmekten kırılır ..

aç bari bende halk oyunu öğretirim her yöreden 5 sene kaptanlık yaptım bende tecrübeliyim:))))))))))

seni alan kim ulennn ..benimki sadece dans olacak hem ...oryantal hocası da benim ...:umursamaz:

aman sen oynak dansınla kal başbaşa:dilcikar::dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kalırım ne var ..oynakım ben ..kapı gıcırtısına oynarım ...kaydirigubbakcemile3

isityorsan hip hop latin dansı da yaparım ..her çeşit dans var bende :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…