mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kısss robot çenen durmuyo maşallahhhh sempatiksalakcinni
bendemi peşinden gelsem napsam delikafadulden :roflol:

Kısss robot çenen durmuyo maşallahhhh sempatiksalakcinni
bendemi peşinden gelsem napsam delikafadulden :roflol:

sorma ben de tutamıyorum çenemi ..ben de peşini bıraktım o nereye çekerse ben de oraya gidiyorum kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: gel buyur topiğime hoşgeldin ..burası ben ve benim gibi hafif çatlakların topiği ....

birazdan en baş hayranım zuzu damlar:asigim: ...
ne yapalım biz de burda kafa dağıtıyoruz ..

geldimmmmmmmmmmmmmm burdayım kulağımmı çınladı ne :)

ne olsun kıvranıyorum ..regl deyim de ...hem üşüyorum hem bacağım ağrıyor ..senden naber ..

hadi yaaa geçmiş olsunnnnnn bitanem sıcak su iç şekerli

valla bitki çayı içiyorum ama nafile ..bacağımın ağrısı böyle sürüyor 1-2 gün ..sağol ....resimleri koyayımmı bakacak mısın

koy koy şekerim.....ama sıcak suda iyi geliyo şekerli bide hareket yap git wc ye çok iyi geliyo

ilk baştaki fotonu beğendim tosununla olan fotoda kilolusun biraz diğer fotolar güzel

baştaki resim de görümcem ulennn benmi sandın ..baştaki ve açık alandaki görümcem

sarmış sarmalamış seni dur bende görümcemle koyayım fotomu ama bulmam lazım facebooktan ok şekerim.. bu arada kız esma ne oldu acaba aklıma geldi heee

anam ne kadar seni anımsatıyo kız :)))))))))))

sarmış sarmalamış seni dur bende görümcemle koyayım fotomu ama bulmam lazım facebooktan ok şekerim.. bu arada kız esma ne oldu acaba aklıma geldi heee

anam ne kadar seni anımsatıyo kız :)))))))))))

heee beni çok sever ...peşimden ayrılmaz hiçç...sürekli bana beni seviyor musun diyor iimi kaydirigubbakcemile3 ben de hayır diyorum o da ii :roflol:

yok be görümcemle ne lakayım sen de ..ben nereeee o nere ..ersimde belki öyle çıkmıştır ama benzemeyiz ...

ne bilim bi an öle sandım tıpa tıp benziyosun demedim uleynnnnn adamın asabını sinir etme:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…