mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman yap yap oynak karukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

nereye kayboldun hayırdır bozuk gibisin yoksa banamı öyle geldi

yemek yedim öyle yoğunki 100 tane evrak vardı masamda onları yetiştirmeye çalıştım öğle paydosu bile yapmadım her biri bişiy soruyo deli oldum her tarafa koşturmaktan laf vermekten yemek yiyom masamda şu an

afiyet olsun ..benim bugün ilk boş günüm bu ara hep çok yoğundu işler ....aslında öğleden sonra da olmayabilirdim de ucuz kurtuldum ..

erken çıktık bugün ben eve gitmeyi planlıyordum ama elemanlar sinemaya gidiceklermiş ısrar ettiler bana gel diye ben istemedim eve kendimi atmayı planlıyordum ama personel müdürümüz olmadan gitmeyiz diye ısrar edince bende onlara katıldım cevahirde sinemaya gittik ata demirerin eyvah eyvah filmine gittik.bu arada eve bir geldim yerler yapılmış badanada olmuştu bir kaç gün önce harika olmuş be robot süper olmuş ....bende eve gelir gelmez mutfaga giriştim temizlik yaptım saat şu an 01:23 ve benim işim daha yeni btti öldüm ya her tarafım ağrıyo 10 gündür annem mahvoldu kadıncağız ya bütün gün o uğraştı valla bende akşamdan akşma işte yaptım napım...ama değdi yani yarında bir ihtima amerikan kapılarımız gelicek....

bu arada biblolar benim kendi seçimim ben aldım bende çok severim o tarz bibloları duvarın köşesinde 2 tane raf var duvara monte edilmiş onu ben yaptırttım marongozcuya:)))))))))

hımm ..ben türk filmine sinemada gitmeyi gereksiz buluyorum ...verilen paraya yazık yani ..saçam sapan filmler yapıyorlar ..nasıldı peki film ..biz de haftasonu şu oscar ödüllü ölümcül tuzak filmine gideceğiz inş..evin fotosunu çek de görelim ulennn

nerdesin yaaaaaaaaaaaaaa

yeni geldim ..ehliyet için emniyete gitttim ..akaşm üzerine ehliyetimi alıyorum inş...bir kalabalık nevrim döndü valla...akannehir

ya bende kolay kolay gitmem her filme ama merak ediyordum ama şöyle diyim çok çok harika güzel değil ama ben beğendim güldümde çünkü ata demirerin mimikleri çok komik genel olarak komik adam....güzeldi film ama ben avatarı hiç beğenmedim arkadaşta izledim yarısında cd çıkarttırdım hiç beğenmedim ay her tarafım ağrıyo gece yarılarına kadar temizlik yaptık yahu......ehliyeti ıslatırız artık:))))))))))

film ilk başlarda çanakkelede geçiyor şiveleri harika ya bayıldımmmm

avatarı 3 boyutlu izleyeceksin sinemada ..evde izlemeyle anlaşılmaz hiç birşey ..3 boyutlu harikaydı yaaa ...bir ay oldu gideli..çok harikaydı be ..ben çok beğendim avatarı ..görsel bir şölen resmen ... geçmiş olsun senin temizlikten ağrıyor benim de spordan iimi akannehir

ıslatırız tabi ıslatırız da ben bu gidişle senden önce ıslatacağım galiba :roflol::roflol: altıma yani...su içmekten gına geldi de :roflol::roflol:

bu arada genel müdür yardımcısı çağırıyor yine ..dua et yine başımı ağrıtmasınlar ...gelmezsem ordayım anla ..üffff ulennnn üffff..çıldıriciiiiiiiiiiiiiiiiimmm

kız su içme gecede ıslatırsın:))))))))))))))))))

tekrar hoşgeldinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…