erken çıktık bugün ben eve gitmeyi planlıyordum ama elemanlar sinemaya gidiceklermiş ısrar ettiler bana gel diye ben istemedim eve kendimi atmayı planlıyordum ama personel müdürümüz olmadan gitmeyiz diye ısrar edince bende onlara katıldım cevahirde sinemaya gittik ata demirerin eyvah eyvah filmine gittik.bu arada eve bir geldim yerler yapılmış badanada olmuştu bir kaç gün önce harika olmuş be robot süper olmuş ....bende eve gelir gelmez mutfaga giriştim temizlik yaptım saat şu an 01:23 ve benim işim daha yeni btti öldüm ya her tarafım ağrıyo 10 gündür annem mahvoldu kadıncağız ya bütün gün o uğraştı valla bende akşamdan akşma işte yaptım napım...ama değdi yani yarında bir ihtima amerikan kapılarımız gelicek....
nerdesin yaaaaaaaaaaaaaa
ya bende kolay kolay gitmem her filme ama merak ediyordum ama şöyle diyim çok çok harika güzel değil ama ben beğendim güldümde çünkü ata demirerin mimikleri çok komik genel olarak komik adam....güzeldi film ama ben avatarı hiç beğenmedim arkadaşta izledim yarısında cd çıkarttırdım hiç beğenmedim ay her tarafım ağrıyo gece yarılarına kadar temizlik yaptık yahu......ehliyeti ıslatırız artık:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?