mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hatırlamıyorum ama çok iyi geldiğini söylemişti oda arkdaşım

hatta en son hepsiburada.com dan sipariş etmişti tuzu

sen bi zahmet onu sorup bana bilgi verirmisin ....siparişe gerek yok ..aktarlarda vardır zaten ....x-tra geli çok övüyorlar..ben de krem kullanmaya karşıyım ama ....çok merak ediyorum denemek istiyorum ama okyanus tuzunu da kesin alacağım ...

almanyada şu an ulaşamıyorum ama araştırma yaparım merak etme toksinleri çok atıyo okyanus tuzu...

biliyorum duymuştum okyanus tuzunu ...zahmet etme sen ben araştırım ..aktarlara filan sorarım ...bir an önce çözüm bulmam lazım ..ilerlemesin iice ne gerek var ...ah hap ahh ..sana tavsiye evlenince asla hap kullanma eşin korunsun ....ben bin pişman oldum ...işte güya psikolojik olarak eşinin korunmasına alışamıyorsun ..yeni evlisin v.s. ama sen sen ol hap kullanma ..vucudunu bozuyor insanın ..tek faydası var ..o konuda çok rahat ettim..adetlerin hep aynı zamanda ,düzenli ve kanama çok az oluyor ..onun dışında bi nanesi yok ..mdie bulantısı çok yapıyordu bende ..öğüre öğüre dolaşıyordum ..

Ünlülerden Birkaç Selülit Reçetesi

- Nüket Duru’dan Selülit Reçetesi. Selülitli bölge 10 dakika kaya tuzuyla ovulur. Sonra ılık suyla yıkanıp mısır unuyla ovulur. Ardından maydanoz tohumu kaynatılıp içilir.

- Tülin Şahin’in Selülit Reçetesi . Günde 5 meyve yemek, yürüyüş ve su jimnastiği yapmak.

Sağlıklı yaşam konusunda yazıları ve çalışmalarıyla tanınan Dr. Ender Saraç’tan selülit masajı yağı reçetesi. Ender Saraç’ın tecrübelerine dayanarak geliştirdiği bu masaj yağı en az 3 hafta uygulanırsa 1-2 ay içinde sonuç verebiliyor. 1/2 tatlı kaşığı susamyağı, 1/2 kahve kaşığı portakal yağı, 4-5 damla biberiye yağı, 10 damla kekikyağını temiz bir kapta karıştırın. Sonra bu karışımı hafifçe ısıtın (vücut ısısına yakın olması yeterli). Selülit olan bölgeye ellerinizle yedirerek sürün ve iyice yedirdikten sonra hafifçe cildi kızartacak şekilde ham ipek keseyle veya kabak lifi gibi bir keseyle sertçe bastırarak en az 10-15 dakika masaj yapın. Daha sonra yağlı selülitli bölgeyi mutfak streçiyle sarın ve hemen ter atmak için spora veya egzersize gidin. En az 20 dakika aktif ve terletici hareket yaptıktan sonra banyoda iyice ovalayarak yıkanın. Eğer zamanınız varsa bu işlemi sabah ve akşam, yoksa sadece günde bir kez yapabilirsiniz.
Selülit tedavisi için bir ipucu: Deniz kumu iyi bir selülit önleyicidir. Kumun içeriğinde bulunan iyot cildinizi canlandırdığı gibi, kumun kendisi cildi ölü deriden arındırır ve selülitleri parçalamaya yardımcı olur
Selülit Ürünleri Yapmaya Devam:

- Masaj reçetesi. 2 ölçü badem yağı, 1 ölçü limon yağı, ¼ ölçü lime yağı, 3 ölçü kırmızı şarap, 3 ölçü vodka. Problemli bölgeleri günde 2 defa süngerle uygulayın.

- Masaj reçetesi 2. Taze defne ve biberiyeyi cam kavanoza koyun. Üzerine çıkacak kadar susam yağı ve iki çorba kaşığı soya yağını karıştırın. ıki hafta güneşte bekletin. Ardından karışımı süzüp içine 4 limon suyu sıkın. Vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Bu karışım kan dolaşımını hızlandırır.

- Selülit kremi: 25 gram okaliptüs yağı + 25 gram melisa yağı + 25 gram adaçayı + 15 adet dövülmüş aspirin + 10 adet limon suyu. Malzemeler iyice birbirine karıştırılır ve sonra masaj yaparak cilde uygulanır. Romatizma ağrısı için de çok faydalıdır.

Bu arada tabii bu masajları, kremleri yapıp kullanırken unutulmaması gereken en önemli şey yukarıda da belirttiğimiz gibi beslenme ve harekettir. Türk cerrah Dr. Mehmet Öz’ün söylediği gibi: “Selülit, deri ile kas dokusunu bir arada tutan lifli bölgedeki yağ birikimi sonucu oluşur. Krem kullanarak selülitten geçici olarak kurtulursunuz, ama yeniden ortaya çıkar. Selülitsiz bir bedene sahip olmak için beslenmenize dikkat etmeniz ve egzersiz yapmanız gerekiyor

ben hap kullanmaktan yana değilim zaten baya dengeyi bozuyo dimi canım...

Deniz Tuzlu Banyo Reçetelerine Devam.

- 1.reçete. 1 kg deniz tuzu + 10-12 damla bitki yağları karışımı (mandalina, portakal, greyfurt, ardıç, limon)
- 2. reçete. 1 kg deniz tuzu + 10 damla bitki yağları + yarım limonun suyu

- 3.reçete. 1 kg deniz tuzu + 10 damla bitki yağları + 1 litre papatya ve ısırgan otu çayı

- 4.reçete. 1 kg deniz tuzu + 10 damla bitki yağları + 250 ml süt

- 5.reçete. 1 kg deniz tuzu + 10 damla bitki yağları + 1 litre maden suyu

Banyolardan önce vücudunuzu kirlerden arındırırsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.

Çok yöntem var hangisi nasıl bir sırayla kullanılmalı derseniz, uzmanlar şöyle bir sıralamayı öneriyorlar: Duş – scrub – banyo – maske – antilelülit jeli veya kremi + masaj – edinebilirseniz gece yatarken giymek için masaj pantolonu. ıki günde bir ballı masaj yapın. Beslenmenize dikkat edin. Sabahları soğuk duş alın. Selülitte önemli olan dolaşımın hızlanmasıdır. Kılcal damarlar kan pompalamaya başlayınca bölgedeki dokular canlanır ve kendini yeniler.

Uzmanlar, doğal kıllı bir vücut fırçası kullanılarak, selülitin olduğu bölgelerin, cilt kuruyken fırçalanıp uyarılabileceğini de belirterek şunları kaydediyor: Nazikçe fırçalayarak başlayın. Vücudunuz alıştıkça biraz daha güçlü şekilde ovabilirsiniz. Ancak cildi harap etmemeye de özen gösterin.

Selülitle savaşta en çok kullanılan yöntem vücudu sarmaktır. Sarmak için özel bir örtü türü kullanılmalıdır. Uzun süre vücut ısısını koruyup, “sera etkisi” ortaya çıkaracak bir madde olmalıdır. Bu yöntemde kullanılan beyaz kil çok iyi sonuçlar vermektedir. ışte Maske Tarifleri.

- Sirke Maskesi. Bu yöntem için sadece doğal elma sirkesi uygundur, derecesi %4-6 civarındadır. Elma sirkesi ve suyu 1:1 oranında karıştırın. Bu karışıma limon yağı veya nane yağı veya biberiye yağı eklenebilir. Selülitli bölgeye sürün. Üzerini naylonla ve onun da üzerini battaniyeyle kapatın. Yarım saat – 1 saat bekleyin. Sonra maskeyi yıkayın, nemlendirici sürün.

- Ballı Sirke Maskesi. Eşit ölçülerde bal ve sirkeyi karıştırın, buğday unu ekleyip hamur yapın. Selülitli bölgeye uygulayın, yukarıdaki yöntemle 2 saat bekletin. Ertesi gün tuzsuz yağsız loru aynı bölgeye sürün, sarıp 2 saat bekletin. ışlemleri tekrarlayınca sonucu göreceksiniz

ya şimdi hatırladım o tuzla vücudunu sarıyodu jelatinle sıkıca

bunu ben de okudum sağol ....evet jelatin olabilir ..jelatinle saran çok ...senden naber bu arada ..işler nasıl gidiyor ...ofiste çekilmiş foton var mı yeni halinle bi ekle de bakayım ..bir de şu kıvırcık saçlı resimlerin varya o halin sana hiç gitmemiş ...sana bu saç rengi ve fön çok yakışıyor haberin ola...bir de şu spor giyindiğin resimde pek makyaj yok sanırım ...çok hoş olmuşsun öyle :asigim:

ha bir de kaşlarını çok inceltme ...ince kaş değil sana kalın kaş süper gider yüzün müsait ..ince kaş tuhaf duruyor ..nacizane fikrim kızma da ...sadece tavsiye ...insanların kaş alma şekillerine göre karakterlerinin ortaya çıktığını söyleyen bir yazı okumuştum ...aklıma geldi... kaşlarını kalınlaştırsan ve de şu beyaz şeyi sürmesen çok daha güzel olursun bence ..

ay canım benim saol kıvırcık beni daha olgun gösteriyomuş herkes öle diyo sence?
valla yeni projeye geçtik bakalım inşallaj iyi olur be canım bakalım.valla yeni fotom yok bu aralar ama çekinirim senin için:)

canım benim ne kızması memnun oluyorum ben.bu arada ben kaşlarımı inceltmiyorum herkes diyo ama bende kaş yok babama çekmiş kaşlarım renksiz ve iki tel kaşım var sadece alltan çıkanı aldırıyorum ama kaşım yok benim ondan öyle inceltmişim gibi görünüyo:)

ay canım benim saol kıvırcık beni daha olgun gösteriyomuş herkes öle diyo sence?
valla yeni projeye geçtik bakalım inşallaj iyi olur be canım bakalım.valla yeni fotom yok bu aralar ama çekinirim senin için:)

bence de öyle ...çok kadın gibi duruyorsun ..ama bu saç renginle çıtı pıtısın ..bir de spor halin dehşet yaaawww:icecream::icecream:
ben de spor giyinince çok farklı oluyorum ....daha bi küçük oluyorum ...ama işyerinde de her zaman her zaman olmuyor işte maalesef ..
hadi bakalım inş. projeler de işe yarar da kapatmazlar ..zaten dikkat ettim beğendiğim fotoyu bırakmışsın ..seni gidi seni ..albüme gel foto koyacağım .

ay sağol şekerim:))))))))evet hafta sonu spor giyinmeyi seviyom valla........ama dediğin gibi iş yerinde her zaman olmuyo c.tesi aynı resimdeki gibi giyindim:))))))))))

ya giremedimki siteye şimdi girebildim ama sen yoktun yarın haber ver yükle yine bakıcam

ben almadım sadece gördüm model olarak öyle seviyorum onun sateni olabilir
bu modelleri beyenmiyorum çok ağır geliyo bunlar bana giymem öyle şeyler
ben ilk olarak böyle sade bi elbise giyinmek istiyorum daha sonra kına yakılırkende bizim kendi yöremize ait köylü kıyafetimiz var onu giyinicem onunda şalvarı felan var
ayakkabı beyaz zuzucuğum kahve değil resimi akşam çektimde flaşdan dolayı öyle çıkmış
ben aslında bilekden bağlamalı kurdaleli bi ayakkabı aradım da bulamadım en sonunda bunu aldım öylee nasıl olsa görünmüyo pek fazlaa

günaydın herkese ..bence umu senin seçtiğin model daha ağır geldi bana ...düz renkten dolayı sade gibi görünüyor ama çok ağır bir havası var ..benim fikrim bu ..straptez değil de boyundan bağlamalı benim ilk linkte verdiğim gibi bir model seçersen daha hoş olur ..zayıfsın ..straptez de güzel durur ama kemiklerin çok ortaya çıkabilir ..ama bu boyundan olanlar çok hoş duruyor insanın üzerinde ....

zuzu akşam deli oldum ..resmi yükledim ...siteye giremedim ..resim kaldı öyle ..hem de açık resmimdi ..kafayı yedim ..mecbur çıktım ...evde de siteye gireyim sileyim dedim yine sitede sorun vardı giremedim ...ancak sabah gelince resmi silebildim ...tekrar yüklerim sen gelince ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…