mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay hadi gözün aydın vermişsin kilo:)))))))))annen yakınmı oturuyo sana

yok annem yakın değil bana ..kocamı evde bırakıp gittim :) bir iki haftada bir haftasonları eşimle beraber gidiyoruz bu ara 3 haftadır gidemedik işlerimiz vardı bu hafta da gidemeyeceğiz ..özledim ben de gideyim dedim ...haftasonu işlerimiz var da ...evet kilo verdim ..tosunum da 1 kilodan fazla vermiş ...beraber diyet yapıyoruz zaten ..netten ab rocket sipariş ettim :) şimdi geldi kargo ile ...bakalım onunla becerebilirsek evde mekik çekeceğiz :)

tamam baktım mekik aletiymiş:)))))))))))))ne diyim size kolay gelsin siz ciddi ciddi diyet durumları yapıyonuz:)))))))))))))

evet eşim 94 kilo ne diyorsun ..onun yapması şart ....ben de başlayayım demiştim beraber başladık ..işe yararsa ii olacak ..benim göbeğim yok ama yine de olsun olanı da erititirz ...

aman çokta zayıflamam he sana çok zayıflık yakışmaz canım

biliyorum ..sadece 55 olmak istiyorum ..eskisi gibi 48-50 olmak istemiyorum zaten ..diyete 60.9 ile başlamıştım ..şimdi en son 59,4 üm ...55 olunca bırakacağım inş.. 55 ile hamile kalmak istiyorum ....doğumda da malum çok kilo alınıyor ..

ay ne güzel ne zaman hamile kalmayı planlıyorsun bakem çalışmalar varmı gecekaydirigubbakcemile3

inş. iki ay sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum ALLAH nasip ederse ...haziran gibi korunmayı bırakırım herhalde ...gerçi yazın tatile hamile olmadan girmek istemiyorum ama belli de olmaz hemen olmaz belki ...

bu ara accayip anaçlığım üzerimde ..bir bebeğimiz olmasını çok istiyorum ..eşimle aramdaki en özel ve güzel şey olacak..çok şükür çok mutluyuz bebekle birlikte daha da mutlu olurz inş.

ya diyosun ya yaza hamile olarak girmek istiyorum bide tutma aşamasını düşün bence mayıs bana daha uygun geliyo.........yerim senin anaçlığını canım benim mutlu olmana çok sevindim böyle mutlu evlilikleri olan ark çok özeniyorum allah mutluluğunuzu hiç bozmasın umarım bende mutlu olurum

yaza hamile kalmak istemiyorum yaza hamile KALMAMAK istiyorum ..çünkü bir yaz daha geçireyim diyorum ..gezeyim tozayım denize gireyim ..daha yamaç paraşütü yapacağım :) hamile kalırsam bunları yapamam diyorum ..

sağolasın ..amin cümlemize inş. ALLAH gönlüne göre versin inş. ..doğru insanı bulursan evlilik gibisi yok ...valla kocamı bir günde nasıl özledim bi bilsen :kedi: insanın kendi yuvası gibisi yok ...

bebiş olunca anneme yakın bir yere taşınacağım ..malum işe dönünce annem bakacak bir süre ..gerçi eşim biraz ücretsiz izin al diyor ama bakalım ...

bence ücretsiz izin al canım sonra annen bakar tabiki.......ne kadar güzel bişiy kocanı özlemen aman maşallah nazar değmesin.....heeee o zaman bence temmuz sonunda falan bırak korunmayı şekerim daha bambi camping yapıcaz:))))))))))))

bu arada haftasonu saçlarımı boyatıyorum ..sonunda bayan elemanı olan kuaför buldum ..oturduğum semt pahalı bir semt ..sosyete yeri anlayacağın...bir tane bayan kuaför yok ..caddede belki saysan 50 tane kuaför var hep erkek ..sinir oldum ..en sonunda yeni bir kuaför açıldı ...tesettürlüler için de bayan eleman almışlar ...oh dedim yani ...saçlarımı alttaki renge boyatmak istiyorum ..şuanki rengi de ona çok yakın zaten ...gözlerimin rengi bu renk ..bal rengi...

Eklentiler

• $EXCLUSIVELil_John_Shea_17020046.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 17
süper beğendim ve sana acayip yakışır kaça yapıyorlarmış peki biliyormusun

yaa eşim daha önceki işinde iken ücretsiz izin işi bizi maddi olarak zorlardı ..çift maaş olsa da ücretsiz izin olunca ben maaş alamayacağım dolayısı ile tek maaşla çok zor olurdu ...şimdi çok şükür iş değişti ..maaşı da ikiye katlandı ..o yüzden rahatız ..nasılsa eşimin mmaşı bizi 3-5 ay idare eder inş. .evet daha bungy jumping var da ona tosunumdan izin yok malesef ....yamaç paraşütünü de çok zor ikna ettim ..tehlikeli diye korkuyor bana bir şey olur diye ...yerim ben onuuu ..geçen sene sideye gittik taile 3 günlüğüne otelde kaldık ..otelden çok memnun kaldık ..orada bir sürü aktivite vardı ama zaman kısaydı ..seneye hepsini yaparız geniş bir zamanda dedik ..inş. bu sene uygun olur da belki side de yaparız ..

süper beğendim ve sana acayip yakışır kaça yapıyorlarmış peki biliyormusun

saçımdaki renge çok yakın olduğu için saçımın rengini açmalarına filan gerek yok düz boyayacaklar ..valla 25 dedi ...uygun yapıyor bir de ... diğer şeyleri de uygun ....hem de hemen alt katımızda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…