mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur canım geliyorum bi sigara içip

sigarana da sana da ii hadi iç de gel demeye de dilim varmıyor nefret ediyorum insanların kendilerini zehirlmelerine ..eşim de içiyordu ilk tanıştığımızda günde bir paket hem de ..zarla zorla bıraktırttım sigarayı ona ..çok şükür bıraktı ..ama bırakınca da 3 senede 15 kilo birden aldı ...

geldim geldim:))))))))delüüüüüüüüü

ya ben tiryaki değilim fazla içmem hafta sonu evde içmem doğru düzgün hatta içmem burda da belki günde 3-veya 4 tane

kaydirigubbakcemile3 yok be benimki tamamen keyfiiii

keyfe bak hizaya gel ..ne keyfi alıyorsun onu içerken ..nesi keyifli yani merak ediyorm da ..

ay burda o kadar güzel bir hava varki çok güzel ya bugün içim içime sığmıyo havayla çok bağlantılıyım ben çok iyi hissediyorum kendimi bugün hava güzel ya:)))))))))

keyfe bak hizaya gel ..ne keyfi alıyorsun onu içerken ..nesi keyifli yani merak ediyorm da ..

mesela hafta sonu evdeyken hiç aklıma gelmez böyle ark toplantılarında falan biraz fazla içiyorum onun haricinde çok içmem yemekten sonra iyi gidiyo keyif sigarasıkaydirigubbakcemile3

ay burda o kadar güzel bir hava varki çok güzel ya bugün içim içime sığmıyo havayla çok bağlantılıyım ben çok iyi hissediyorum kendimi bugün hava güzel ya:)))))))))

burda da öyle ama ssoğuk bir yandan da ..haftasonu güzel olacakmış ..inş. olur da tosunumla gezmeye çıkarız biraz ...gezmeye çıkıp kebap yemeden de olmuyor ama idare edeceğiz artık ne yapalım :) ben de tosunuma kavuşma ümidi ile doluyum hee..akşam olsa da eve gitsem bir an önce ...tosunumun arkadaşlarının futbol maçı varmış oraya gidecek 9 gibi filan gelir herhalde ..o gelene kadar çatlamazsam iidir :) büyük ihitmalle uyuyakalırımyakaydirigubbakcemile3

amanda aman bu gece desene bir tane daha evde maç olucak sende bu özlem patlaması varken iyi maç olur..........bende yarın ocakbaşına gidicem yine kebap durumları:)))))))))))))))))

amanda aman bu gece desene bir tane daha evde maç olucak sende bu özlem patlaması varken iyi maç olur..........bende yarın ocakbaşına gidicem yine kebap durumları:)))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

yok ulennn dükkan kapalı maç filan olamaz malesef nerdeee yoksa yakasını bırakırmıyım kaçar mı benden :roflol::roflol: bir adana yiyesim var ki sorma ..geçende akşam oturuyoruz ikimizin de sucuklu yumurta canı çekti ama ne çekme ölüyruz ..biz de hayal kurmaya başladık hayal edip doyduk iimi :roflol:

anammmmmmmmm iyiki hastasın he yoksa giderdi tosun:))))))))))))))))))))))))

anammmmmmmmm iyiki hastasın he yoksa giderdi tosun:))))))))))))))))))))))))

heee o da ondan rahat zaten ...o geldiğinde uyuyakalmış olurum ..muhtemelen gelir öper saçlarımı okşar ben geldim der uyandırır beni ..sonraaaaa sonrası yok sarılıp sarmalanıp uyuruz beraber ...olsun en güzeli beraber sarılıp uyumak zaten ..gerisi zaten her zaman vakit var onlara ..ama pazartesi itibari ile faaliyete geçeceğim inş. ...salı günü çok mutlu gelirim artık işe a.s:roflol::roflol::roflol:

ben çıkıyorum ii akşamlar ii tatiller ..pazartesi görüşürüz ..haftasonu bol bol gez ben de gezeceğim inş...

nerelerdesin gıııııııııııııııııııııııııııı

ay bi türlü buluşamadık bugün:)))))))))))

günaydın zuzu ..evet dün yoktun ortalarda buluşamadık ..inş. bugün buluşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…