mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umu çok acilen çıkmam gerek ...haberleri sen yaz ben öğleden sonra okurum .uzun zamandır yoktun seni yakaladım diyordum ama çıkmam şart ok ...öğleden sonra burda olursan konuşuruz ..

ben başlamadım çalışmalara daha 2 ay var hazirana inş.

inş.hadi bakalım kolay gelsin
bende kıyafetlerimi yıkamaya başladık kışlıkları yıkadık kuruttuk koliledik öyle gidiyo işde koşturmaca kına kıyafetimi aldım nikah için alıcam ona da karar veremedim nişanlıkm beyaz elbise al diyo bakınıyorum göremiyom öyle hoşuma giden yarın gelinlik provasına gidicem 2, provam olcak hemde nikah için kıyafet bakıcam
sence ne giyiniyim ya krem elbisemi başka renk mi giysem
nikahdan sonra ailece yemeğe gidicez eğlenceli bi yere nikah şekeride yaptırdık kimseyi çağırmadık ama aileler arasında olcak teyzesi felan benim halam felan bakalım işde değişik olsun diye yaptırdık şekeride böyle işde şekerimmmm

slm umu bana göre gerçi şeklini bilmiyorum ama krem rengi elbise uygun diye düşünüyorum...

bence nasılsa düğünde de beyaz olacaksın nikahta farklı bir elbise seç bence ..sade ama hoş bir kıyafet olabilir ..aileler arasında yemek olması güzel olmuş en iisi o zaten ...valla ben nikah günü sıradan kıyafetimle gittim nikaha ..ailelerimiz başka şehirlerdeydi ..düğünden bir hafta önce nikahı yapmıştık ..işten çıktım öğlen nikaha gittim iimi :roflol:

ama çok heyecanlanmıştım ..düğün hikaye asıl heyecan nikahta ...nikah şekerim benim çok orjinal kimsede görmedim gören aşık oluyor zaten ..bi ara resmini eklerim ...

ya hiç sorma dışardaydım havaalanına gittim almanyadan gelen bi misafirim vardı onu almaya gittim felaket trafik vardı dur kalk dur kalk ayağım ağrıdı en iyisi otomatik fren ya bi boşa al bi bire tak vitesi uyuz oldum heee

ben daha sürmelere geçemedim dur hele ...ordayken hemen foto koyuyorum bak kaldıracağım ok

sende de benim ki gibi iyi popo varmış hehe sexi hatun:))))))))

hepsine baktınmı ulenn ..yok be ne poposu dümdüz benimki keşke olsa isterim azıcık çıkıntılı olsun ama nirdeee

he baktım bence çok hoş popon benim ki gibi:)))))))))))))))9

yok be ne dümdüzü çok bence çokta kilo verme popon gider

yeni aldığım kot oydu işte adl den aldığım ..sence çok mu tombişim yaa

hayır bana göre spora gidicek kadar bir kilon yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…