mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diyene bak sen erken gel delü garuuuuuuuuuuu

kızlar biri kına tepsim biri kına sepeti kına
güller ise kına yakıldıkdan sonra elime koyulcak arkasında süslü lastiği var eldiven yerinee nasıllar sizce
kına sepetiyle tepsinin üzerindeki inceleri şimdi yapıştırdımmmm

Eklentiler

• $Resim 005.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 14
  • $Resim 006.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 14
  • $Resim 008.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 16
günaydın herkese ..umu kına tepsin sepetin ilginçmiş hiç daha önce böyle kına sepeti tepsisi görmemiştim ...ben klasik olanları seviyorum ama tabi senin kına gecesi kıyafetin daha önce gösterdiğin gibi olacaksa bunlarla uyum sağlamış ..güle güle kullan ..vakit daraldı desene ..hadi bakalım ..ömür boyu mutlu olursun inş.

zuzu sana da günaydın

umucum kına tepsin çok güzel ama en çok güllerin güzel ilk demet akalında görmüştüm bende o güllerden yapıcam:))))))))
günaydın robotum geldim yoksun yineeeeeeee

günaydın dyyser ilk defa giriyosun sanırım bu topice

yaa sorma yine malum konu peşimdeler iimi ..ALLAH ım delireceğim heee ..

hele şükür hoşgeldin robotum gözüm yollarda kaldı......

senin şu mekik çekme aletin nasıl memnunmusun sabah yoldayken aklıma geldi:)))))

sorma nihayet ..çay içe içe gına geldi makam katında ..bir de rejimdeyimya illa ısrar ediyorlar iç diye ..şekersiz içtim ben de iimi ..mekik aletinden memnunum ..tosunum sürekli çekiyor ..tvnin karşısında yatıp kalkıyor zavallı ..göbüşü büyük de ondan..ben de her gün 50 tane filan çekiyorum ...etkisini görmek için en az bir ay kullanmak gerek ...biz evde bir alet bulunsun diye de aldık aslında ...69 liraya adlım netten ..bir gün içinde geldi ...niye hayırdır göbüşün mü var ..

ya yok be ben ne mekik çekicem sadece merak ettim işine yaradımı diye:))))))))))zaten belim bi tutam onuda yaprsam görünmez olurum:))))))))))))))))

ya yok be ben ne mekik çekicem sadece merak ettim işine yaradımı diye:))))))))))zaten belim bi tutam onuda yaprsam görünmez olurum:))))))))))))))))

hadi ordan durduk yere mekik mi çekilir ulennn laelaelaelaelae var sende bir işler ama hadi hayırlısı sositososito olsun en azından form tutarsın işte ..benim de belim çok ince pantolonlarda sinir oluyorum zaten alttan oluyor belden bol geliyor

umucum kına tepsin çok güzel ama en çok güllerin güzel ilk demet akalında görmüştüm bende o güllerden yapıcam:))))))))
günaydın robotum geldim yoksun yineeeeeeee

sağol canım darısı başına
gülleri yapmana gerek yok emin önünde satılıyooo ben ordan aldımm

umu nasıl heyecanlı mısın ? seni düşününce aklıma kendi nikah günüm geliyor ..hey ALLAH ım ne heyecanlıydı ...işin ilginci nikahlandık karı kocayız artık ...gittik tandır yedik ..sonra da ikimiz de otobüslere binip memleketlerimize gittik düğün hazırlıkları için iimi ...ne tuhaf ..karı kocasın ama herkes ana evine gidiyor :)

kızım ne mekik yapıcam ala ala sadece o kadar para verdiğine değdimi onu merak ettim ala ala........

umucum bende demet akalında ilk defa görmüştüm hoşuma gitmişti demek eminönünde satılıyo kaça aldın

bu sepetler ve tepsiler yeni çıkmış canım
kına kıyafetim o değildi onu sadece size gösterdim model olarak kına kıyafetim düz saten bi elbise aldım eklerim bi ara resmini

ana evine değil baba evinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…