mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dyyser hoşgeldin önce selam ver ulennn... kaydirigubbakcemile

umu ordamısın yazsana sen de ulennnkaydirigubbakcemile

yaz işte anlat şu evinin fotosunu eklemedin daha ...bir eklesen de görsek diyorum

dyyser albümüne ekleyebilirsin resim ..
umu balayına nereye gidiyorsunuz var mı bir plan ?

bu bilgisayar donuyo kızlar ya sinir etti beni çıkıyorum ben daha fazla sinirlenmeden gelişmeleri ve resimleri aktarıcam size öptüm byyyyyyyy

dyyser anlat bakalım sen biraz kendini de bi karakter tahlili yapayım.. yakında medyum olup tvlere çıkacağım heee :roflol:

ne anlatayım kız 23 yaşındayım çalışıyorum nişanlıyım kpss ye hazırlanıyorum..hayat böyle sürüp gidiyo işte su gibi hemdee

yaptınmı tahlilimi ne çıktı

ne anlatayım kız 23 yaşındayım çalışıyorum nişanlıyım kpss ye hazırlanıyorum..hayat böyle sürüp gidiyo işte su gibi hemdee

yaptınmı tahlilimi ne çıktı

tahlil için resim lazım biraz da burda muhabbetin lazım ..biraz sana takılmam sinir etmem senin de dikkate almaman lazım :roflol::roflol:

üniversite mezunu musun ..kpssye hazırlanıyorum deyince bu geldi aklıma ...evlilik ne zaman peki ...

evet cnm üni.mezunuyum ön lisans açık öğretimden tamamlıyorum 4.sınıftayım çok şükür son 2 dersim kaldı bu yıl onlarıda verip kurtulurum inşallah resimleride ekledim bakabilirsin albümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…