mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırsızlar unuttunuz dimi beni hiç mahsetmemişiniz benden
kızlar öyle yorgunum ki anlatamam günlerde yaklaştı yorgunluk sitres fena halde balayı dönüşü resmleri yüklerim ... pazar günü çeyizi götrdük evimi dizdik eşyalarla felan tatlı bi ev oldu renler siyah beyaz asil renkler eee ne olsa asil insanım canımm .... tek başınada konuşulmuyo uzun bi zaman sonra tekrar görüşürüz krşılıklı konuşuruz o zaman kendinize iyi bakın ................

hoşgeldin umu ...sen yazmadın bekledim yazmanı ama yazmadn ...nikah düğün ne zamandı ..balayına nereye gideceksin ..balayından ne zaman döneceksin..umarım herşey güzel gider ..evinin resimlerini koyacaktın koymadın ..neyse toplu koyasrın artık ..mutluluklar ..görüşmek üzere ..
günaydın zuzu

umucum unutmadık seni canım benim özelden kaç kere msj attım görmedinmi tatlım.....evinin resimlerini yükle sonra....bende evimi siyah beyaz döşücem senelerdir hep siyah beyaz çeyiz hazırladım:))))))))))

günaydın kızlar
yarın nikah var .... cuma kına ... c.tesi düğün
balayına yakın bir yere avaya gidicez avaya yazın gideceğiz asıl balayına
telefonun fotoğraf makinasının kabloları çeyizle gittiği için bilgisayara koyamıyorum ama toplu koyarım hepsini

geliyom yoksunuz ulen bu nasıl iştir ya bugün fırsatım var bi tek ondada siz yoksunuz

günaydın

umucum allah mutluluğunuzu daimetsın canım...

robotcum nasılsın şeker..

zuzu nerelerde...

cuma tr gelıyorum.
ailemi çok özledım tabi istanbuluda.eşimden ayreldığım için üzülüyorum ama özlemekde bize iyi gelıcek eşim 2 hafta sonre gelıcek türkıye sonrebelkı döneceğiz balkıde dönmeyeceğiz buraya...eşimin iş görüşmesıne bağlı biraz..

hoşgeldin ...hadi hayırlısı tanger ....

umucum kız hadi hayırlısı ay canım benim yaaa umarım herşey güzel geçer ağva güzeldir tavsiye ederim.....
tanger burdayım canım biraz yoğunum geldim....
robot naber canikom

iidir senden naber ..şimdi de canikom olduk :))))
canikom deyince aklıma gülşen bubikoğlunun canikom isimli filmi geldi :))))))))))

:))))))))))))) tombul kelebeğemmmmm:)))))))))))))))))))sen beni özlememişsin yaaaaa((((( küstüm
kız tanger nerdesin yavrukuş:)

:))))))))))))) tombul kelebeğemmmmm:)))))))))))))))))))sen beni özlememişsin yaaaaa((((( küstüm
kız tanger nerdesin yavrukuş:)

niye özlediğimi anlaman için iltifat mı etmem gerek ulenn ..demiyorum işte demiyorum :umursamaz:kaydirigubbakcemile3:roflol:

sen zaten hemen başkasına yalakalığa başladın alsanaalsanasmile

hediye olarak alacaksan oranın meşhur şeylerinden al tanger ..hem baban kardeşin neleri sever biz nerden bilelim ulennn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…