mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben güzel kelime konuştum diye yalakamı olunuyo....neyi hatırlatıcan yaaa o zamanda demiştim sana sen güzel kelime ağzından çıkmayabilir ama bu karşındakinin yalaka olduğunu göstermez güzel kelime çıktı diye ağzından robot.......

kardeşine teknolojiyle alakalı bişit al ne bilim tlf foto mak....falan gibi onlar meraklı olur o yaşta babanı bilemicem neye merakı var canım tangercim

bak robot şu yalaka kelimesini sevmiyorum yalaka olanlarada oldum olası nefret etmişimdir o yüzden kendime yalaka dedirttirmem kırdın beni benim yapım bu ben bu tarz konuşuyorum ya sen biliyosun bunu bile bile yalaka diyosun sana sevdiğim için şımarıklık yapmak istemiştim o kadar

zuzucum yazdıklarım gelmemişneden anlamadım yenıden yazayım
temelli dönmüyoruz henuz bellı değil eşim şirketten ayrılıyor ama burda görüştüğü diğer türk şirkettelrı var ve biriyle olumlu düşünuyor eger eşim anlaşırsa döneceğiz anlaşamassa ya türkıeye yada başka bir ülkede iş bakacak..

Son düzenleme:
yalaka dedin resmen ya bunun düşünmesi mi var allah aşkına:)

üff zuzu sen de başladın hee umu gibi ..bu kızlar evlenme arefesi çok hassas oluyorlar galiba :)))))))))
ciddi mi dedim de üzerine alınıyorsun hemen ...

sus be aman yaaaa morelim bozuk şimdi dicen yinemi

sus be delü.....kız ben normalde 5-6 gün hastalanırım 2 aydır oluyorum ama 2 bilemedin 3 gün oluyorum azalma var korkuyorum yaaaa.....teyzem 30 yaşında kesilmiş annemde 32-33 acaba bendemi korkuyorum

e kızım evlen artık bak çocuk işi de rsike girecek geldin 30 a be ... olabilir genetikse .aman aman hemen evlen sen ozaman ..hemen de çocuk yap ...

offf yaaa umarım öle bişiy yoktur ya çok canım sıkıldı yaaaa

öle yapıcam zaten kızlar diyo havalardandır stresdendir falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…