mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla panikledim bile aklımdan herşey geçiyo yaa gidicem ayarlıyım kendimi

geçmesin birşey ben her sene rutin kontrole gidiyorum ...bir şey çıkmaz inş. ama acele et ..yaşın ilerledi ..

ya işte haziranın sonunda nişan yapıcaz seneyede düğün olur hemen evlenşr evlenmezde pat diye çocuk yapamam yaaa offff..umarım menopoz falan değildir ya dua et ne olur

yine kimlerle konuşuyon kayboldun yahuuuuuuuuuu

konuşmuyorum bolu abant turlarına bakıyorum da 23 nisanda gidebilirz belki

heee giderim tabi gezelim dimi ama ...valla bakalım belki kendimiz gideriz belki turla gideriz

aman her ikiside olabilir gidin valla gezin benim yerimede

allahın kabası ne olcak çıkıyporum iyi akşamlar insan biraz daha sıcak konuşur iiiakşamlar tombul kelebek:)))))))))))

allahın kabası ne olcak çıkıyporum iyi akşamlar insan biraz daha sıcak konuşur iiiakşamlar tombul kelebek:)))))))))))

sıcak olmadığımı biliyorsun zatenkaydirigubbakcemile3 ne takıyorsun kaydirigubbakcemile3
günaydın bu arada zilli zarife sositososito

almanlar burda gelicem birazdan tepemdeler yine:)

--------------------------------------------------------------------------------

şu linkteki evlere baksana bir nasıllar

Son düzenleme:
hepsibir kaçına bakabildim ama baktıklarım güzel içel mezitlide olan güzel mutfağı hoşuma gitti diğerlerine müsait olunca bakıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…