mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya şu evlilik bölümünde albümler topicine gir orda chance söz nişan başlığı var gir ona tepsisine bayıldım yaaaa daha doğrusu tepsisindeki kuştan arıyorum baksana bi geliyom ben birazdan

baktım baktım ..kuş da tepsi de kızın fiziği de güzel :))) ama kzıın suratını beğenmedim :)))

ya bırak kızın fiziğini nerden bulabilirim öyle kuş ala ala ben kıza ne diyom kız bana fizikten bahsediyo:)))))))))))))))))))

ne bileyim nerden bulursun kıza özel mesaj at sor ...ben öyle ıvır zıvır işlerini bilmem

aman be sorduk ne uyuz cvp veriyon ala ala sana danışıyoruz fikir almak istemişdim......bugün uyuzsun baya yaaa

hayır uyuz değilim bilmiyorum dedim sadece ...ben biliyorsun öyle gelenekçi biri olmadığım için ayrıntılara dikkat etmiyorum ..nişan tepsisiymiş filan bilmem anlamam yani anladınmı o açıdan dedim ...

ay sende bende değilim ama senin kadar değil kusura bakmada nişan tepsisi bu tabiki önem vercem biraz

hay senin fikrine bişey danışayım dedim burnumdan geldi yahuuuuu:))))))))) ne zamandır o kuşlardan arıyorum ama bulamıyorum yaaa

bence kuş da tepsi de güzel ..beyaz renk olması da çok hoş olmuş ...kuşa gelince bilmiyorum ne yapayım dur netten araştırayım senin için :)))))))

ay evet ya ben bulamadım böle kuşun ağzında yüzükler falan çok güzel bide tepsideki güllere bayıldım kız izmir kemeraltından almış

yok kuş istiyom illedeeeee:))))))))))))))))) bulsana kız bana kuş:)))))))))))))

kuşuna da sana da ...kuş bulmak istiyorsan bakacağın yer belli kuşun orda :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

ya baksana ya dalga geçmeee:))))))))))) ay muhabbete bak ya kuş muhabbeti

sana bu tip modeller ii gider diye düşünüyorum ..bacakların da güzelya :icecream: bu elbiseyi açık olsam kesinlikle giyerdim rengi duruşu çok hoşuma gitti nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…