mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sadece üstü güzel altı beğenmedim ben pek alt olarak konuşuyorum o tarz elbiseleri sevmiyorum meseala fiziği güzel dediğin kız vardı ta onun elbisesine benzer benimde elbisem var saten..o tarz seviyorum sade

ay tepsiye bayıldım çok güzel kız robot nerden buldun bacım

tamam da o da çok sade be ...valla ben beğendim bu elbiseyi ..rengi duruşu çok hoşuma gitti ... ben sana alternatif sunayım da sen düşün artık ..

hemen linki mailime kaydettim:) başka varmı bulduğun canım

Kare Konik Siyah Çikolata Tabağı ..linkteki işte görmüyormusun ...yukarda link verdim ...

image makerın oldum heee :)))))))))) başka varmı ihtiyacın söyle de hızır acil servisin yetişsin hemen :)))))))

heeee güzelmiş gııııııııııı:)))))))))))) he valla kız bana bul ilginç şeyler işte ben senin başının püsküllü belası olayım:)))))))))

heeee güzelmiş gııııııııııı:)))))))))))) he valla kız bana bul ilginç şeyler işte ben senin başının püsküllü belası olayım:)))))))))

:))))))))))))))))))

o şimdi kalpli şey kutumu

kalpli şey dediğin üzerinde gelin damat olanmı ..okuman yokmu ulennn .. o kalpli şey çikolata işte ...içinde çikolata var ..tek çikolata ..tek bir çikolatanın dışını süslemişler ...

o kalpli şeyin 1 kg su 80 lira ..1 kg çikolata da yeter sanırım nişan çikolatası olarak ...nişan çikolatası olarak dağıtacaksın bunları işte ...

evet yaaa çok güzelmiş böle yapıcam büyük ihtimal

ulennn diyorum ben bir şaheserim diye inanmıyorlar :roflol: orjinal fikir dedinmi bana geleceksin ..başka fikirler de bulurum sana sen ihtiyaçlarını belirle ...

canım benimde orjinal fikirlerim var ama senin fikirlerin bana çok uyuyo zevklisin benim gibi zaten herşeymiz aynı değilmi:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…