mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayım ..hemen de kendini ortaya atmasa olmaz ..madem aynıyız niye sen bulmadın da ben buldum heee

senin daha çok vaktin oluyo nette dolanmaya canım ben sana bile zor yazıyoum şu aralar tabiki bende bulabilirim bulamadıklarımda olabilir bi tek sende var sanki fikir:))))))))))))))))))soranda kabahat kendini beğenmiş şey:)))))))))))))

ii ozaman sorma sen de ...ben miyim kendini beğenn yok sa sen misin bir teşekkür bile etmeyen ...bi daa sana fikir vermiyorum ...benim çok zamanın oluyormuş sen öyle san ..sanki bir tek sensin iş yapan ..

iyide neden bu kadar tepki verdin ben orda gülen yüz yaptım bir sürü ama sende bazen konuşurken öyle bi konuşuyorsunki millet sanırki sadece sen iş yapıyosun .....tşk gelince unutmuş olabilirim hızlı hızlı girip çıkıyorum ondan dır.kusura bakma fikire gelince ben fikire aç bir insan değilim robot benimde orjinal fikirlerim vardır ama seni sevdiğim için danışmak seninde fikrini almak istedim yoksa bulamıcağım şeyler değil neyse.....istediğin gibi anla

sen de bazen insanı kızdırıyorsun ama ...senin için o kadar işimin arasında bir şeyler buluyorum verdiğin cevaba bak yani ...asıl sadece sen iş yapıyorsun sanılıyor dışarıdan bakınca...ben burda oturuyorum gibi dabranıyorsun ..benim işim var sen bakarsın diyorsun ...halbuki benim işin senden çok ama yardımcı olmaya çalışıyorum ...zaten kime yardım etsem böyle oluyor ((((((((((((

hayır işte yalnış anlamışsın ben sen daha iyi bakarsın derken ben biliyorsun patronla yanyanayım rahat değilim o açıdan sen bana göre daha rahatsın bunu demek istemiştim diğer insanlara iyilik yaptıkların anlamıyorsa bu benim sorunum değil ben o tarz bir insan değilim robot .....kimsenin fikirine aç değilim ama sevdiğim insanlara danışırım tabiki sana danıştığım gibi ama sen öyle bir konuşuyorsunki sadece senin fikrine ihtiyacım varmiş gibi sank ben salağım benim fikrim yok gibi davranıyosun

salaklıkla ne alakası var ...neyse boşver yaaa ...tartışmaya hiç gücüm yok ..zaten sinirim tepemde..

haksız yere suçluyorsun insanı bende sinirleniyorum tartışmak gibi bir niyetimde yok bu arada..evet bencede neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…