mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyom bu siteyi evde kayıtlı baktım bunlara daha gezip dolaşmadım bakalım zaten bu hafta sonu melih geliyo belki onla dolaşırken bir göz gezdiririm herhalllll.....aman durduk yere şimdi bide abiye kıyafet al:))))))

biliyom bu siteyi evde kayıtlı baktım bunlara daha gezip dolaşmadım bakalım zaten bu hafta sonu melih geliyo belki onla dolaşırken bir göz gezdiririm herhalllll.....aman durduk yere şimdi bide abiye kıyafet al:))))))

adam buraya sana kıyafet bakmayamı gelecek seni görmeyemi..o gelince onunla ilgilensene ulennn kaydirigubbakcemile e hep öyle oluyor zaten ..durduk yerde bir masraf daha çıktı sana kaydirigubbakcemile3

yok be o burdayken kıyafet bakımıcam tabiki çaktırmadan göz gezdiricem tabiki.....ay sorma yaaaa durduk yere heee zaten abiye kıyafet sevmem

neyse artık yapacak bir şey yok ...alacaksın giyeceksin :))) herifinle planınız varmı :)

henüz plan yok biribirimizi yiyoz daha doğrusu ben yiyiom:))))))))

yiyişin o zaman ii gelir :)))))))))))))))))))))))))))))) ne kadarda bir geliyor oraya

:)))))))) çok sık değil genelde ben daha çok gitmiştim

ya benim sorunum ney biliyosun hep yanımda olsa böyle olmaz bende istiyorumki yanımda olsun cinemaya gidelim gezelim falan bunlar olmuyo uyuz oluyorum

ya kaç kere dicem uleynnnn hasta etme beni onlarda kalıyorum tabiki ben gitmek sitedim onların kaldığı yeri evlerini görmek istedim sonuçta ciddiyiz ailerler tanışmış ama gittiğim zaman ablasıyla yatıyorum ya da annesiyle tabiki

açıklamana gerek yok korkma birşey demedik banane kiminle kalırsan kal :roflol:
ya benim sorunum ney biliyosun hep yanımda olsa böyle olmaz bende istiyorumki yanımda olsun cinemaya gidelim gezelim falan bunlar olmuyo uyuz oluyorum

anlıyorum senş ama yine de stres yapma derim ben sana

olsun canım açıklarım bunca ay muhabbet ediyoruz yalnış tanıma...yatarmıyım uleynnn onla evimden telimle duvağımla çıkıcam ben :))))))))))))))))))

ya kafam o kadar karışık ki o kadar sorunum varki hiç bişiye adepte olamıyorum çocuğun bi suçu yok

yanlış tanımam merak etme alnımda salak yazmıyor :)) hem ben insan tanıma konusunda ustayım sen de beni tanımadıysan tanı artık :)))

ohhhhooo yazmakla bitmezzzz valla çeşit çeşit seç beğen al aman boşver yaaa benim kafam rahat olmuyo zaten hiç.....tatile ihtiyacım var aslında tek başıma ama 3-4 gün o kadar isterdimki

2 hafta ama bir hafta zor kullanıyorum işlerden dolayı o da yazın ne zmaan olur bilmem şu an kullanamam

tüh kötü imiş yaaa ...e sen tatili nişanda mı kullancaksın bu durumda ..e haftasonu c.tesi izin al git bir yerlere iki günlüğüne o bile yeter sana bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…