mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
c.tesi melih geldi b.köyde beni bekledi bende işten çıkınca direk b.köye gittim.buluştuk bir baktım madoda oturuyo bana benettondan hediye almış neyse yanınız boşmu dedim gülümseyerek oda arkasını bir döndübenim sarıldık falan ama baya beklemekten sıkılmış:))))))))))bana kot pantolon almış bluz almış ama çok güzel....sonra yemek yedik iskender he heee:))))))))konuştuk akşam müzikli bi yere gittik sonra kardeşim geldi akşam arkadaşıyla taksim cezayir sokağına gittik......güzeldi sonra eve döndük kardeşim arkadaşında misafir etti melihi birlikte kaldılar hep erkekler:)))))))ertesi günüde buluştuk annelere hediye aldık sonra annem geldi bi cafede oturduk sohbet ettik beni ne kadar svdiğini tekrar anlattı söz nişan konuşuldu falan filan sonra annem gitti biz dolandık yemek yedik sonra havaalanına gittik bir saat orda oturduk sohbet etttik sonra onu yolculadım ben kaldımmı tek başıma bir kötü oldum geldiğim yolu onla tek dönüyordum sonra o aradı daha uçağı kalkmamıştı ben bir başladım ağlamaya ama nasıl hıçkıra hıçkıra çok kötü oldum yaaa

hımmm güzel geçmiş desene ..peki eylülde olacak dedinmi nişan işini ...açamadınmı o konuyu ..nişan konusu ne oldu kesin tarih varmı ...iskenderi de özledim heee ..rejimli rejimli iskender deme bana ...akşam sen de gitseydin melihin yanına :)))))))))) bir dahaki buluşmanız ne zaman ..ayda bir görüşüyormusunuz ..ayyy ne çok soru sordum ..merak ettiğim ne çok şey varmış ulennn :roflol::roflol:

evet canım dedim bana bıraktı bana ne zaman dersen o zaman geliriz dedi allahtan:))))))))))))valla bir iskender yemişim akıllara zarar:))))))))bol tereyağlı bir yiyişim vardı anlatamam:))))))))))))kız ne kalıcam erkeklerin içinde hem kardeşimde onlarla kaldı o kadar da değil yuh yaniii:)))))))))bundan sonra daha sık sık gelicek:)))))))))

ne kadar sık gelecek ..sen ona sizin evde bir oda hazırla orda kalsın gelince :roflol: kardeş kardeş uyursunuz :roflol: utanmazsın sen hee ..bir de anlatıyor iskenderi..iskender kadar başına taş düşe ...insafsız ..ben de karpuz diyeti yapıyorum ..yakında karpuz ağacı çıkacak içimde iimi ...neyse ben öğlene çıkıyorum ...öğleden sonra görüşürz ..

robot buldum senii canim hayirli olsun topigin arada girerim bende hadi kolay gelsinn optumm

hoşgeldin meryem sağolasın ..topic herkese açık her zaman beklerim ...nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor

hah haaaa sen karpuz ye ben bol bol iskender bide akşama doğru mc donalds yedim ha haaaaaa

evlenince şişme kızlar gibi olacaksın sen ye ye devam et. .eskiden ben de senin gibiydim ama evlenince ister istemez kilo alıyorsun sebebini de özelden atarım sana sonra :))) gerçi sen biliyorsundur da :))))

yok be anam sen benim yedim dediğime bakma dışarda yersem yiyorum bu aralar pek iştah yok yediğimide bol bol çıkartıyorum biliyosun dr gidicem yaa kilo veriyom ha bire

bende birazdan yemek yicem ama tantunimi yesem mc donaldsmı karar veremedim sence:))))))))

galiba dışarda yicez hava güzel bakalım neler yicem sonra nasıl boşaltıcam:))))))))))))))))))) kız bu arada düğünde yaklaştı daha ben elbise almadım saçlarıma kaynak yaptırıcam düğüne yakın

yok be anam sen benim yedim dediğime bakma dışarda yersem yiyorum bu aralar pek iştah yok yediğimide bol bol çıkartıyorum biliyosun dr gidicem yaa kilo veriyom ha bire
niye kilo veriyorsunki doktora git araştırsınlar kilo vermenin altında başka hastalıklar olabilir dikkat et ...
bende birazdan yemek yicem ama tantunimi yesem mc donaldsmı karar veremedim sence:))))))))
tantuni tabiki mcdonaldsla doymam ben

kaynak mı kaynak pahalı değilmi ulennn ..al bi elbise git işte çok da inceleme nasılsa sade seviyorsun her türlü bulursun sade elbiseyi ..mahmutpaşaya git :)))

zaten hep istiyordum kaynak saçlarımın uzun olmasını istiyorum düğünde .....sıkıldım tipimden bu aralar zaten....dr gidicem zaten deli oluyorum yaz geldi başka hastalığımda başladı ben çıkıyorum gelince konuşuruz heee bu arada mahmutpaşa değil bit pazarına gidicem:))))))))))))))))))))

burdayım zuzu asıl sen nerdesin kayıplara karıştın ....yarım saat sonra çıkacağım dişçiye gideceğim ...:))

aman beee sende heeeee bi duramadın şurda yahuuuu ala alaa:))))))))))))

sorma dedimya kampa girdik :)))..dişçide dişlerime tel taktıracağım inş..dişlerimde hafif yamukluk var düzelttirmek için ..bakalım doktor ne diyecek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…