mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok hala bu topicteyimde elemanlaral uğraşıyorum ayet olsun valla iç benim yerimede ama pek fal baktırmam

ben bakmıyorum zaten bakar gibi yapıp salllıyorum :roflol: yok be saçmalık hepsi de bakma millete umut lazım ..umut tacirleri bunlar ..uğur dündar gibi oldu heee:roflol:

he valla ne bilim ben etkisinde kalıyorum inanmasamda o yüzden baktırmam ama benim ark hastası ya deli oluyporum

günah zaten fal baktırmak da bakmak da ..ben eskiden çok bakardım ama benim söylediklerim gerçekten doğruydu hislerim çok güçlü olduğu için hissettiklerimi söylüyordum ...ama sonra farklı şeyler girdi işin içine ..fal bakınca başım ağrıyordu bir de işin içine başka varlıklar giriyordu gibiydi o yüzden bıraktım artık töbe

sus uleynnnnn sen bana diyon ama sen diğer topicte maşallah laf yapıyon:)

sen ordamısın diye bakıyorum cevap da yetiştiriyorum ..sen zaten sürekli yazmıyorsun o araya ben de sıkıştım ne yapayım :)) hem önemli bir konuydu ne yapayım bebiş konusu ..hassasım bu ara dokunma bana

bak bak demek yazmıyorum sende fırsat bil:))))))))

sen ii akşamlar deme bakalım bana neyse önemli değil ii akşamlarr

tam yazacaktım elektirk gitti kaldı öyle ..böyle diyeceğini tahmin ettiğimden eve gelince girip bir ii akşamlar yazayım dedim ...çok fena kıyak çektim ..kıymetimi bil :)))

iyi bakalım hadi öyle olsun:) saol biliyorum kıyağını hatırlatma

konuşmayı düşünüyorum da fırsatım olmadı maalesef ... resmini koymuşsun avatara ..başka topiclerde bülbül gibisin burada ise bana afra tafra yapıyorsun nedense :)) sinirini benden alıyorsun anlaşılan :))) senin sinirini alacak biri var gerçi ama bakalım ne zaman alacak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…