mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır alıngan değilim bana ters gelen şeyler var robot ok ben cvp verilmesse sinirlenirim bunu alınganlık olarak algılıyosan ok sen diğer topiğe dön konuşma benle bu kadar basit yani yalvarcak değilim alınganda değilim beni bilen biliyo robot hem cvp vermiyolar ondan sonrada çok alıngansın falan ne düşünürseniz düşünün ya kendimi ispatlamak zorunda değilim

benim derdim yok robot bişiy söyliceksen açık ol ok:) cvp vermek istersen burdayım ben

TAMAM konuşmayalım ozaman bundan sonra .. böyle cevaplar verip herşey isorun edeceksen..hiç kendinde hata bulmuyorsun ama ..büyütüyorsun durduk yere bir şeyleri ...

büyütmüyorum robot sürekli sende bir suçlama yok şöylesin yok böylesin hiç kimse kendine bakmıyo ben hatalarımın farkında olan birisiyim evet sitem ettim ama nedenim vardı

sana bişiy soruyorum cvp verimiyorsun deminden beri ama sende suç yok aaama pardon ben alıngandım dimi pardon ya ben suçlıuyum

evet sen suçlusun bir kere de kabul et ...ben senin sözlerini umursamıyorum takmıyorum ama sen en ufak şeye takılıyorsun takıntı yapıyorsun ...sorduğun soru gereksizdi ..sana senin de topiğin var dedim ..ne demek diye bin kere sordun yuh yani yaaa ..öylesine denmiş bir laftı ne arıyorsun altında anlamıyorumki...birşey söylenmiyorki sana ..

ben takıntı yapmıyorum evet sen hiç suçlu değilsin maşallah sütten çıkmış akkaşıksın ama ben kıskancım kaprisliyim alınganım herkese alınırım bütün kızlar hep cvp verir onlar alıngan olmazlar ama cvp verilmeyen ben olurum ama alıngan olurum peki ok bişey demiyorum

sen soru soruyorsun gereksiz olmuyo ben neden diye sorunca gereksiz oluyo peki robot

kıskançsın evet alıngansın da ..yaa senin anlamadığın şey şu ..topictekilerin içinde yazıp da cevap alamayan tek sen değilsinki ama kimse senin gibi takmıyor ..cevap yoksa cevap verin diyor sitem etmiyor ..
onları savun diyeceksin savunmuyorum anlatmak için söylüyrm ..ama sen konulara katılmıyorsun yorumun yok sadece slm veriyorsun cevap gelmeyince de kızıyorsun ..

gereksiz çünkü sen abuk subuk bir şeyi soruyorsun ..senin de topiğin var dedim sana aldın mesele yaptın ..öylesine söyledim herşeyde bir sebepmi aramak lazım ..

aşırı irdeliyorsun olayları ..ben biliyorum sen normalde de böylesin ...normalde de böyle herşey irdeliyorsun ...

ben slm veripte cvp alamadım diye kızmıyorum ben diğer topickten bahsediyorum yaaa orda normal konuşlurkende cvp alamıyordum allahım deli olucam ya hala slm diyosun.......neyse ya ben kimseye benle konuş diye yalvarmam bunu bil robot ok kimse benle konuşmak zorunda değil aman ya kim kimle konuşursa konuşsun bundan sonra kim kiminle konuşmak istiyosa rahat ediyosa onla konuşsun resmen bayan alıngan oldum ya beni tanıyan tanıyo geriside ilgilendirmiyo neyse kapatalım konuyu sıkıldım ben

gereksiz çünkü sen abuk subuk bir şeyi soruyorsun ..senin de topiğin var dedim sana aldın mesele yaptın ..öylesine söyledim herşeyde bir sebepmi aramak lazım ..

abuk subuk konuşuyorsam neden benle konuşuyorsun peki bunu öğrenebilirmiyim bu kadar olumsuzluk var madem bende neden?

ya bir insanla konuşurken abuk subuk konuştu diye hemen konuşmayı kesmek gerkmiyor ..sen in mantığın öyle olabilir ama benim öyle değil ..sana hatalarını anlatıyorum doğru yola dön diye ...anlamamakta srar ediyorsan o senin bileceğin iş...ben de ona göre davranırım o zaman

evet zaten ben hiç düzgün konuşmuyorum hep abuk subuk konuşuyorum sende haklısın:)

öylesin evet bazen cozutuyorsun iice ,sinirlerin bozuk senin git de terapi al :)))))))) ben bile tedavi edemedim seni :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…