mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yedirtmem :)))))))) hele de sana :))) ben çıkıyorum bir sürü işim var yarın görüşürüz

aman bir sürü işi varmış ne işin var gacı:)

aa agünaydın yazmıştım yazmamış olaya bak şimdi farkettim ..günaydın zuzu

yooo pek değil kötü başladım sabaha o kadar....da ne demek istediğini anlamadım zaten benim topic vardı yeni değilki

kızma millete ..önce bana kızıyordun şimdi onlara başladın ..sen de sadece slm deme dal atla konuya benim gibi :)) sadece sitemle girince olmuyor konulara atlayacaksın :)))

robot allah aşkına dürek sölesene seninde topiğin var falan anlamadım ne demek istiyorsun yaa

yaa sen bu aralar iice cozuttun hee ..herşeyin altında birşey arıyorsun filan asıl sen ne yapmak istiyorsun anlamıyorum ..espri de yapamayacağız ..sadece bana değil herkese alınıyorsun filan ..nedir bu halin yaa kendini toparla biraz ...

pardon ne alınması yaaa iiiiii abarttınız ya sen bir laf atıyorsun ortaya bende anlamadım soruyorum sölemiyosun robot hayret bişisin bilmeden konuşma ben çeyiz topiğinde cvp alamadığımı bilemessesin ok hemen onların lafına bakıp yorum yapma bence tozuttuğumda yok

ONLARIN LAFIYLA alakası yok nerden çıakrdın bunu ..ben gördüğümü söylüyorum sana ..gerçekten de slm veriyorsun o kadar konuya yorum yok bir şey yok sonra da alınıyorsun ...

sen anlamıyosunki ben aylar önce çeyiz topiğinden bahsediyorum robot sende bunu anlamıyosun ben bu topicten bahsetmiyorum bu topiğiede en son bir şeyler yazmıştım slm vermemiştim yine cvp verilmedi anladınmı şimdi onların lafına katıl sen devam et ben benim için önemli olan şeylere alınırım ok ve değer verdiklerime alınırım bilmem anlatabişldmimi gerisi fasa fiso ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…