mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
surat as daha ii en azından suçunu bil suçunla otur ama nerde sende o olgunluk :)))

sana daha önce hiç açık açık konuşan olmadımı merak ediyorum ..sen de bana açık açık konuşuyorsun ben sana bir şey diyor muyum ..en yapıcı konuşmalar direk yüzüne söylenenelerdir bunu da unutma ...canım cicim demem hoşuna gider ama dost acı söyler

ya ben uzayda yaşamıyorum robot bana açık açık konuşan dostlarım oluyo merak etme benim kızdığım konu anlaşılmıyo öle bi konuşuyosunki sanki hiç bir şeyden anlamayan bir malım ya tamam kapat konuyu robot allah aşkına ya uzatmayalım

bak gördünmü kendine gelince konuyu uzatmayalım diyorsun ben de zamanında sana böyle demiştim ama sen konuyu kapatmamıştın..ben yine olgunluk göstererek kapatayım bari :))

ya bırak allah aşkına sen olgunlukları bu konuyla ölçersin ben başka ok kusura bakmada olgun olup olmamam hakıkında böyle bu konular üzerinden değerlendirme yapamassın .....

bak robot yeterince zaten bugün benim için bok bir gün daha fazla üzerime gelme ok...ulen

sabahtan beri üzerime geliyosun farkındamısın ne olgunluğum kaldı ne kıskançlığım kaldı ne kaprisliliğim kaldı ne alınganlığım kaldı daha ne diyim allah aşkına

ben sana bu kadar laf ettimmmi robot allah aşkına ne dedim bi sölesene merak ettim çok:) ne demişim sana:)

bak senin sölediklerin bugün şu son yarım saattir biraz ağır geldi BANA......ben sana ne deim mesela örnek ver bakem:)

sana melih ii dayanıyor bunu bil ..çok ciddiyim bak ...ALLAH sabır versin ama çok da dayanamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…