mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...haftasonu ankarada da çok yağmur vardı ..öyleki dün o yağmurda pizza yemeye gittik . oran tarafına gittik ... isveç pizzasını denedik ...eşim daha önce gitmiş öğlen yemeye seni de götüreyim dedi ..çok beğendim ..hamuru ince ..kalın hamurlu pizzayı sevmiyorum ben zaten ..pizza değil de ekmek yiyormuşum gibi geliyor ...yanında da browni yedik ..harika değil harika ötesiydi ..hiç böyle bir browni yememiştim ..bayıldım ...herkese isveç pizzasını tavsiye ederim dene...[/B]şakkıdı

:))) demiştimya sana 3 tane 10 liraya elbise aldım diye biri buydu :))) millet kafayı yiyor varya bana ..biryerlerde birşeyler buluyorum hem ucuz hem güzel :)) kahretsin gözlerim güzel olduğu kadar da keskin :))))

evet bulma yeteneğide önemli benimde öyle var 3 milyonluk yedi milyonluk ve de şık kimse inanmıyo

ben ne yaptığımı bilmiyomki he öle oldu valla şimdi farkına vardım

keyfim yok hastalınıcam genel anlamda keyfim yok ha bide dediğin oldu:)ayrıldım melihten

dün işte ayrıldım bitti dedim ve bitti bilmiyorum ya berbatım bugün de kafa dağıtmaya çalışıyorum niye şaşırdınki daha kaç gün önce diyodun:)

saçmalama sen de şimdi demem başka bu başka ..sanki ben istiyormuşum gibi konuşuyorsun ...niye bitti ulennn sebepsiz yere mi ?

sudan sebep ama birikim patladım bir anda ve bitirdim hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…