mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorum bu sene nişan olursa gidermiyim bilmiyorum ama çok istiyorum özledim olimposu çünkü kaçarım belki benim sağım solum belli olmaz

ala ala kafana taşmı düştü sen tosununu bırakıp benle gelicen ölemi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

yooo öylesine söyledim :))) hayatta bırakmam tosunumu ..bekarken tanışsaydık ii takılırdık seninle de evli olunca malum :)) ankaraya taşın bari :)))

evet iyi takılıcağımız belli yapmadığımız deneme kalmazdı herhalde tatilde paraşüt camping falan:)))))))

aynen ordamısın albüme resim koyacağım kaldıracağım hemen bak da ilk evlendiğimizde daha 15 günlükken çekmiştim bu resmi zayıf olduğum zamanlar

ay inanmıyorum ya hiç beğenmedim one öle ulennnnnn ıyyyy çok çirkinmişsin acayip zayıf kemik torbası:)

yüzden kilo alıp verdiğimin kanıtı işte gördün ..yüzüm eskiden çok zayıftı hayalet gibiydim ...kilo alınca çok güzelleşti yüzüm ..

sana haftaya kızıl saçlı ve siyah saçlı resimlerimi göstereceğim onları görünce iice şok olursun gerçi onlar bu kadar zayıf değildir ama farklı tarzlarla karşında olacağım :)))

kesinlikle sen çok zayıflama harbi çirkinmişsin sana kilo yakışıyo

e tosnum da onu diyor ..adam yzümün güzelliğinin tadına vardı zayıflama diyor ondan işte :))

adam elime kemik geliyor diyor iimi :) kiloluyken et geliyordu mis gib idiyor yaaa :)) bend e doğumda bol bol löp löp gelecek merak etme diyorum

iii bakalım:)))))))))))))) tosun işi biliyo:))))))))

shakiranın dünya kupası şarkısını dinledinmi waka waka ..süper yaaa ..hstayım kadına zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…