mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederim :))) gidiyormusun şimdi düğüne ..ne zaman gidiyorsun ..bilet aldınmı ..melihle durumlar nasıl ..aşkım cicim lafları başladımı :)

hımmm evet birazdan sölicem bilet alsın yoo idaere eder konuşuyoruz işte iyi yani

sen gidiş biletini aldnmı peki ..baksana uçak biletleri daha ucuz oluyor baktınmı hiç daha kolay olur ...aşkım canım diyormusunuz diyorum ulenn idare ederi sormadım :)))

evet benimde aldığım çok olmuştur ama kızar çünkü ben burdan çok şey götürürüm onlara bir valiz dolusu o yüzden kızar bana o kadar masraf yapıyosun biletini ben alıcam diye evet bonkördür sağolsun

ama her seferinde biletimi bende aldırttmam sürpriz yparım giderim genelde topu topu 2-3 kere almıştır oda haberli gittiğim için

mutfak eşyası süsler kıyafet ayakkabı v.s......bir sürü şey daha

hepsine annesine melihe alırım zevkli olduğumu biliyolar o yüzden ayakkabıda elibesede ayakkabıda sorun yaşamıyorum hiç severek giyiniyolar zaten ablanın mobilyalarını ben seçtim hep beni çağırdılar özellikle izmire gittim 1 günlüğüne hemen seçtim hepsini evinin dekorasyonunu yaptım perdelerini seçtim falan v.s

şaşkoloz karı dedim daha sölenecek ne olabilirki:)))))))))))))))))) iyi kuaförde yaptın çişini:)

sorma :))) çiş ki ne çiş ...tosunuma çişim geldi deyince adam huyumu biliyorya hemen duruyor ilk sağda :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…