mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok daha dinnlemedim yavru dinlerim ama paydosta sen bide beni dinle sesim yanıktır:))))))))))

orası belli olmaz robotcummm ben barda bir kaç kere söledimde ısrarlara dayanamayıp:))))))))))))))

banada geldi:)))))) ama vokalistlik canım benim ailede çok müzisyen var malum sesler ve kulaklar keskin babam 40 senelik müzisyen kardeşimin ve annemim süper herkes bize şarkı söletir toplaşınca kardeşimle ne zman taksime gitsek bir kardeşime bir bana söletirler :)))))))) şirket eğlencesi olduğu zaman mutlaka şansım yok hemen kaldırırlar 3-4 tane söyletirler ısrarlara dayanamam :))))))))))
şahin özerden teklif gelmişti bana seneler önce albüm için :)))) ama istemeedim tabiki

babamın çevresi geniş sesimin güzel olduklarını bildikler, için peşimi uzun süre bırakmadılar:)))))))))))
ben hosteslik eğitimi alırken yan tarafımızda spikerlik vj,dj lik kursu vardı ordanda o zaman tgrt vardı müzik programı sunma teklifi gelmişti:) daha sayayımmı:)))))))) radyolar var daha cingıl için

sen sanmaya devam et canım:)))))))))))))))))))
bu arada kına da gerginlikler olmu

aman yaaaa valla bu düğün üstü gerginlik yaşamayan varmı acep dur yazıcam bekle

ya kına günü adetleriymiş damatla gelin kına yıkamaya çıkarlarmış damat yıkamadan gitmiş gerginlik olmuş o neyse anlamadım oraya gidince öğrenicem olaya el atıcam bide benim kaynana demişki düğün günü erken olalaum biraz salonda düğün sahibi olarak demiş karşı taraf görümceye hemen parlamışlar sana ne düğün sahibi bizizi falan melihte dellenmiş falan nerdeyse düğünü iptal etme durumuna gelmişler bu bana öle anlatıığı melihin kimbilir daha neler oldu neler

hımmm olur öyle tatsızlıklar sinir olurum bend e böyle şeylere ..damatı da gelini de huzrsuz ediyorlar onların da bu güzel gününü mahvediyorlar ...bu yüzden düğün yapmayacaksın işte ...

he valla bakem gidince öğrenicem daha ne ler olmuş neler damat bi havalara girmiş değişmiş falan melih öle sölüyo

damat da başkasının galeyanına gelmesin canım ..hemn öyle ağız bürün büküyorsa işi var gelinin...

ay ne bilim ya uyuz oldum heeee sinir şeyler garibim görümcmde nasıl üzülmüş bide biliyosun engelli benim görümcem

hımmm geçmiş olsun ..ne kadardır böyle peki ..görümcen neci çalışıyormu kocası neci nerde tanıştılar anlat bakayım :))

ben şimdi yemepe çıkuıyorum gelince anlatırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…