mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zuzu annene benden bahsediyormuşsun o konuya gelelim ..ne diyorsun bakayım :)) iki numara eksik tahtalı mı diyorsun :))

ha ha hep seni anlatırım valla annemde doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar diyo:) ben diyom didişiriz kızarız ama ondan da kopamam derim:))))))))))))

peki nette tanıştığın biri olduğumu biliyormu ..demiyormu sana tanımadıklarınla arkadaşlık etme diye :)))

saçmaladın yani şu an benim annem geri düşünen birisi değil benim yalnış bişey yapmıcağımı yalnış yerler girmiceğimi bilir özellikle bayanlara yönelik bir site olduğunu biliyo seninki de laf yani

laf tabi ..sen beni bırak da şu forumun enleriyle tanışacakmışsın onun hesabını ver :)) ben forumun eni olsam en neyi olurdum acep :))

bencede laf .......burda senle sohbet etmenin neresi kötü ulen o zaman girme muhabbet etme siteye....
ulen bu sitenin eni sen ve ben:))))))))))))))

hadi ulen ordan sen miş yürüüüü.... bu arada kıyafetini baştan aşağı beğenmedim çok karışık kuruşuk

karışık kuruşuk :))) ben severim karışık kuruşuku :)) ne yapalım ulen biz sizin gibi tek badiyle çıkamıyoruz hep üstüste maalesef ..kırmızı ile lacivertin uyumunu severim ben ...

bence çok karışık renkler düz renler giyin mesela sana uçuk mavi ton tonları çok yakışır bide kahve tonları

tek renk giyemiyorum işte ..uzun kollu tunikmi var ..tuniklerin içine ya badi giyeceğim yada bolero ..maviyi ve kırmızıyı bana çok yakıştırır herkes ..bir de beyaz ...güzele ne yakışmaz :))

ay çokta mütevaziyiz ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa kahve tonları dene açıklı koyulu

düz renkleri sevmiyorum işte ne yapayım huyum kurusun ..ya aslında kafama göre değişyior bazen düz bazen renkli ...o anki ruh halime bağlı :)) mesela elbise aldım bir sürü giyemiyorum ona göre bolero bulmam lazım ..beyaz pantolonla çok hoş olacak elbiseler ama elbisenin içine beyaz badi giymem gerek giyemiyorum iç çamaşırım belli oluyor mecburen bolero almam gerek ...bugün kzılaydan bakacağım ..hep böyle oluyor işte üst üste üste sinir oluyorum

ya badiler çokmu ince iç çamaşırı gözükücek kadar ten rengi sütyen taksan belli olur mu ki bende belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…