sadece salondaki halıma 1 lira verdim ben ..beyaz olmasına rağmen leke tutmuyor hiç ....mutfaktaki halıma alttaki kalın halı fleks gibi olan halıma 500 lira verdim ..ilerde çoluk çocuk olacak ..dök saç hiç leke tutmuyor ....bunlar çok önemli ..güzel görünüyor diye alıp da iki gün sonra atamam ...avizelerim sadece 600 lira ..kumandalı ..2 farklı renk seçeneği var .biri beyaz biri mor...uyku ayarı var ayarlayıp yatıyorsun kendi kapanıyor ..çok kullanışlı ... plazmayı özellikle sony aldım ..sonyden aasla vazgeçmem ..seneler geçse de hiç bozulmuyor ..ses görüntü her zaman sorunsuzdur..perdelerim kırışmayan organizelerden.. bunların hepsi önemli işte ..yarın bir gün çocuk olunca anlarsın sen de ..çocuk kıracak dökecek ..onunla mı uğraşayım bir de ben ...gümüşlüklerimin camı leke tutmuyor ,yemek masasının ordaki gümüşlüğün içinde bardaklık var bardak koyuyorsun özel tasarım ...diğer tv yanındakilerini içinde cdlik var ikisinde de sağlı sollu ...yatak odamdaki dolabın içi modern mobilya içleri gibi yaptırdım hep ...kravatlık v.s. iç çekmece filan ..fırınım mikrodalgalı hem mikrodalga hem fırın...bunların hepsini düşünerek aldım yaptırdım ..çocuk yokken herşey güzel de çocuk olunca en ufak şey için kullanış istiyor insan ..işini kolaylaştırsın istiyor...