mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evine baktım bil g olan odada ki perdeyle bizim perde aynı:) kilimin bi taneside benziyo.....evin fena değil ama perdelerin bana evin eşyalarıyla alaksız geldi ama sen demiştin ben alaksız şeyler seviyorum falan onun ibi demiştin ilk başlarda hatırlıyonmu:)

evet uyumu sevmiyorum ben ...perdelerimi aslında herkes çok beğeniyor ...evim fena değil mi :))) evet fena değil ...:)) bil. odası ile küçük oturma odasını bekarken almıştım ben ..bekarlıktan kalma eşyalarım onlar benim ...salonu yeni aldık yatak odasını filan ...evime herkes aşık ilk fena değil diyen sen oldun :)) çok abartıyı sevmiyorum ben ...bir de kiracıyız malum ..eşyalar kırılıp dökülecek ordan oraya ..koltuklarım el yapımı imalatçıdan alındı özel tasarım ben tasarladım ...mobilyalarım da hakiki ahşap sunta değil şimdikiler gibi ...

valla canım benim düşüncem bu zevk meselesi yani aşık olunucak kadar değil ben pek beğenmedim yani mobilyalar koltuklar falan gümüşlük benim hoşuma gitmedi ama bana hitap etmedi bu güzel değil anlamına gelmez benim zevkim değil

senin beğendiklerini de ben beğenmiyorum zaten ..görünümü güzel mdf ürünler onlar ...modern mobilya diye satıyorlar güya ...benim için kalite önemli ...bir de kullanışlı olması ...

orası öle aslında seninki bir ömürlük ama ben aslan burcuyum ve benim için görünüş çok önemli spor klasik şeyleri seviyorum mobilya rengi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama zeck tabki seninde benim beğendiklerimi bepenmek zorunda değilsin zevk çünkü

bak işte diyosun ya abartıyı sevmiyorum diye bende gelinlikte saçta abartıyı sevmiyorum mesela gelinlik sanki fırfırlı yık cafcaflı olunca güzel oluyo sanki ben düz seviyorum bistüyer tarzı olucak gelinliğim nişanlık falanda öle abartı sevmiyorum sade seviyorum mesela

evlenince spor klasiğin anlamı kalmadığını anlayacaksın sen de ...şimdi iiki bu sağlam mobilyaları lamışım diyorum ..millet bir taşınıyor hep kırılıp dökülüyor eşyaları çünkü adi ...dışı güzel içi boş ...ömürlük aldım ben evet...koltuklarım mesela o kadar büyük olmasına rağmen ikiye ayrılıp heryerden geçiyor ...yatak odamdaki dolaplarım orjinal ahşap ...kırk sene kullansan bir şey olmaz ..çok zengin değilim ben sürekli mobilya değiştiremem ...bir kere alırım tam alırım ...görüntüye gelince görüntü bu sene var seneye yok ...her sene yeni moda geliyor sürekli değişiyor ..o yüzden moda diye bir şeyi almak bana saçma geliyor...sen daha bekar olduğun için daha faklı düşünüyorsun ama kaliteli olanı al hoş görüneni değil ...ev alman uzun sürebilir o süreçte sürekli taşınabilirsin ...

ben modaya göre eşya asla almam ben küçüklüğümden beri siyah ve beyaz eşya seviyorum benim evim siyah beyaz olucak derdim hep modaya göre eşya almak bana göre aptallıktır canım .....ömürlük olyına gelince evet sağlamdır sen öle düşünürsün bende görünüşe önem veririm ama bu demek değil dirki görünüşü güzel olucak 2 gün sonra çökücek o kadarda değil tabiki sağlam olanı araştırıp alıcam her şeyimi...zaten melih bana bırakıyo herşeyimi ailesi zevkli olduğumu bildikleri için her şeyi bana bırakıyolar sağolsunlar

sadece salondaki halıma 1 lira verdim ben ..beyaz olmasına rağmen leke tutmuyor hiç ....mutfaktaki halıma alttaki kalın halı fleks gibi olan halıma 500 lira verdim ..ilerde çoluk çocuk olacak ..dök saç hiç leke tutmuyor ....bunlar çok önemli ..güzel görünüyor diye alıp da iki gün sonra atamam ...avizelerim sadece 600 lira ..kumandalı ..2 farklı renk seçeneği var .biri beyaz biri mor...uyku ayarı var ayarlayıp yatıyorsun kendi kapanıyor ..çok kullanışlı ... plazmayı özellikle sony aldım ..sonyden aasla vazgeçmem ..seneler geçse de hiç bozulmuyor ..ses görüntü her zaman sorunsuzdur..perdelerim kırışmayan organizelerden.. bunların hepsi önemli işte ..yarın bir gün çocuk olunca anlarsın sen de ..çocuk kıracak dökecek ..onunla mı uğraşayım bir de ben ...gümüşlüklerimin camı leke tutmuyor ,yemek masasının ordaki gümüşlüğün içinde bardaklık var bardak koyuyorsun özel tasarım ...diğer tv yanındakilerini içinde cdlik var ikisinde de sağlı sollu ...yatak odamdaki dolabın içi modern mobilya içleri gibi yaptırdım hep ...kravatlık v.s. iç çekmece filan ..fırınım mikrodalgalı hem mikrodalga hem fırın...bunların hepsini düşünerek aldım yaptırdım ..çocuk yokken herşey güzel de çocuk olunca en ufak şey için kullanış istiyor insan ..işini kolaylaştırsın istiyor...

seninde bir odanda mekanimalıya benzer bir perde var uçları boncuklu

yok mutfakta o ..stor perde mekanizmalı değil ...mekanizmayı çocuk olunca görürüm ben :))

benim de senin gibi arakadaşlarım aldılar ..sonra bin pişman oldular ..şimdi çoluk çocukları var eşyaları hep mahvolmuş ..mesela mekanizması bozulmuş ..çocuklar tutmuş çekmiş kırmış ...mdf mobilya aldılar işte öyle cafcaflı güya ..hep çizilmiş mobilyalar ..beyaz almışlardı ..kumaşı lekeyi emen kumaş olduğu için hep rezil oldu ..yeniden döşettiler...taşınırken kırıldı çoğu ....siyah gri beyaz eşya aldılar ..çocuklar çizmiş hep altı üstü rezil olmuş filan ...evleri ilk başta çok güzel gözüküyordu ama şimdi harabeye dönmüş :)) büyük sözü dinlemediler :))

valla kötü olucak diye eşyalarda hoşlanmadığım beğenmediğim sırf sağlam diye de alamam yani ister kirada oturayım ister kendi evimde bir kere gelişn olucam benim için ilk çok önemli gerisin şimdi düşünmek istemiyorum aman yaa neyseeee.....ya hava burda çok kötü ha bire yağmur yağıyo kış havası var yaaa offff

ben başak burcuyum benim için her zaman kalite önemlidir ..mükemmeliyetçiliyim ben ..herşeyin en iisi ...beğenerek alacaksın tabiki ama beğenilen şeyler işte genelde uyduruk oluyor :)) sen düşünme bakalım ileriyi ...abimler gibi olma da :)) burda da hava soğuk ...

Son düzenleme:
valla burda da soğuk be robot ....offfff ....
dur ay bugün hiç iş yapasım yok dur ben sana hoşuma giden modeller bulayım yani tarzım olan şeyler sen de beğenme tartışak:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bayılıyom kız sana zilloş

evet aynen öyle ...ben senin beğendiklerini beğenmiyorum ..çünkü fantaziye kaçıyorsun sen ..abimler de öyle almışlardı ...şimdi hepsini değiştirdiler ben sana söyleyeyim de kulağına küpe olsun ister tak ister takma ..

beğenip beğenmemek sorun değil ...senin hele beğenmemen hiç sorun değil :)) benim zevkimi herkes bilir kalitemi de ..sen diyorsunya ben de diyeyim bari zevkliyim kaliteliyim diye :)) zevkli olup olmadığını sen bilemezsin başkaları söylerse anlarsın ..sana da bana da zevkli dendiğine göre demekki bu işte bir şey var :))

neyse bir çay alıp geliyorum

ben zevkli olduğumu zaten etrafımdakilerin beğenisinde ve benim ne kadar zevkli olduğumu söylemelerinden biliyorum biz ailece öyleyiz ama mesela annem babam kardeşim acayip zevklidirler giyinmesini yakışrımasını yerleştirmesini dizaynı biliyoruz biz:)

bak petek dinçözün saçı çok hoşuma gidiyo ya ben topuz mopuz gelin başı sevmiyom yaaaa
Google Images

....................

bu huyunu sevmiyorum senin ..aslan olduğun belli ....

Son düzenleme:
ben sana sormuyorum senin bana resimlerini koyduğun gibi saçlarının foltolarını koyduğun gibi göstertiyorum robot
senin de ne kadar zevkli olduğunu görüyorum:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…