mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haydaaaaaaaaaaaaaaaaa ne alaka saat kaç niye erken çıktın sen ya ala ala

zuzu sen roboto kızıyosun dalga geçiyo diye ama bende şimdi sana ikinizede kızdım vazlin olayına niye böyle tepki verdiniz anlamadım sen ilk geceyi sordun bende sana anlattım ve daha rahat geçmesi için bişey önerdim neden böyle dalga geçer gibi konunuza alet ettiniz anlamadım hem tek kullanan ben değilim kullananlar da var ben sana söyledim ister denersin ister denemezsin aynı zamanda sende robot akışına bırak diyosunda o anki psikolojiyle akışına bırakamıyosun kusura bakma herkes senin gibi rahat olmaya bilir geniş düşünmeye bilir

kız canem kızdınmı yani o konuda ben dalga geçmedim kendi açımdan söleyim yani wayyy wayyy evlendin artık vazelin olayınıda öğrendi açısından demek istemiştim benim ark kullanıyo vazelin canım özür dilerim kırdıysam

ben seni eleştirmedimki ..vazeline güldüm ..seninle alakalı birşey yok ..öyle geniş düşünemiyorum filan lafın da hiç hoş değil ..ne yani biz neyiz de geniş düşünelim ...

haydaaaaaaaaaaaaaaaaa ne alaka saat kaç niye erken çıktın sen ya ala ala

saçımı boyattım geldim ama yoksun

geniş düşünüyosun derken yanlış anlama hemen hani senin konuşmaların vardır ya nasıl anlatsam bizim gibi duygusal bakmıyosun bazı şeylere ne var korkocak akışına bırakın rahat olun gibisinden söyledim geniş kelimesini başka anlamda değil
saçını ne renk yaptın resmini bi koyda bakalım brnfr boyatımcam tarçın bakır düşünüyorum

sende evlen bak daha neler öğrenecennn

dore bakıra boyattım ben ..çok da güzel oldu bence ...aslında ben çok duygusal biriyimdir de size öyle geliyor öyle yansıtıyorum ..çünkü bir duygusallığım tutarsa çok fena olurum o yüzden olmak istemiyorum ..siz gelin bir de tosunumun yanında görün beni..bu o mu dersiniz kaydirigubbakcemile3 tamamen farklı

günaydın root koyda resmini güzel olup olmadığına bide ben bakem

burdaysan resim yükleyeceğim ..güzel olup olmadığıma karar vermene gerke yok güzelim zaten görünen köy kılavuz istemez :))

öncelikle 5 numaralı resmini hiç beğenmedim daha doğrusu duruşun bacaklarını çok grip yapıyosun poz verirken....saçına gelince rengi belli olmuyo hangi renk anlayamadım koyu kızıl fındık kabuğu gibi duruyo.....evin güzele benziyo.....resimlerini kim çekti

bacaklarımı özellikle bir şey yapmadım ...makine otomatik çekiyor ayarlıyorum ..o esnada tam ayakta dururken denk gelmiştir...evim güzel tabi tama kira kendi evim olsa çok farklı döşerdim de kira olunca böyle oluyor . evin fotosunu yükleyeyim de bak istersen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…