zuzu sen roboto kızıyosun dalga geçiyo diye ama bende şimdi sana ikinizede kızdım vazlin olayına niye böyle tepki verdiniz anlamadım sen ilk geceyi sordun bende sana anlattım ve daha rahat geçmesi için bişey önerdim neden böyle dalga geçer gibi konunuza alet ettiniz anlamadım hem tek kullanan ben değilim kullananlar da var ben sana söyledim ister denersin ister denemezsin aynı zamanda sende robot akışına bırak diyosunda o anki psikolojiyle akışına bırakamıyosun kusura bakma herkes senin gibi rahat olmaya bilir geniş düşünmeye bilir
haydaaaaaaaaaaaaaaaaa ne alaka saat kaç niye erken çıktın sen ya ala ala
ben seni eleştirmedimki ..vazeline güldüm ..seninle alakalı birşey yok ..öyle geniş düşünemiyorum filan lafın da hiç hoş değil ..ne yani biz neyiz de geniş düşünelim ...
saçımı boyattım geldim ama yoksun
kız canem kızdınmı yani o konuda ben dalga geçmedim kendi açımdan söleyim yani wayyy wayyy evlendin artık vazelin olayınıda öğrendi açısından demek istemiştim benim ark kullanıyo vazelin canım özür dilerim kırdıysam
geniş düşünüyosun derken yanlış anlama hemen hani senin konuşmaların vardır ya nasıl anlatsam bizim gibi duygusal bakmıyosun bazı şeylere ne var korkocak akışına bırakın rahat olun gibisinden söyledim geniş kelimesini başka anlamda değil
saçını ne renk yaptın resmini bi koyda bakalım brnfr boyatımcam tarçın bakır düşünüyorum
sende evlen bak daha neler öğrenecennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?