Mutfak Tavanındaki Leke ?

ValoFade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
2.078
2.535
63
Herkese merhaba. Bugün mutfağın tavanında böyle bir leke fark ettim. Tavan yüksek boyum kısa zoom ile bu kadar çekebildim ve çok anlamadım ne olduğunu. Üst kat 2 oda 1 mutfaklı küçük bir yer ön tarafıda teras gibi. Mutfağın bulunduğu kısmın üstü odalardan biri. Lekenin bulunduğu kısım camın karşı tarafı yani yukardan camdan vs su sızma durumu yok ki bana çok su gibi gelmedi. Ocaktan vs bir şey mi sıçradı dicem hem tavan yüksek hemde ocaktan alakasız bir kısımda bu leke. Yardımcı olabilecek var mı ? Böyle bir şey gören var mı ?

20210831_172626.webp

Herkese merhaba. Bugün mutfağın tavanında böyle bir leke fark ettim. Tavan yüksek boyum kısa zoom ile bu kadar çekebildim ve çok anlamadım ne olduğunu. Üst kat 2 oda 1 mutfaklı küçük bir yer ön tarafıda teras gibi. Mutfağın bulunduğu kısmın üstü odalardan biri. Lekenin bulunduğu kısım camın karşı tarafı yani yukardan camdan vs su sızma durumu yok ki bana çok su gibi gelmedi. Ocaktan vs bir şey mi sıçradı dicem hem tavan yüksek hemde ocaktan alakasız bir kısımda bu leke. Yardımcı olabilecek var mı ? Böyle bir şey gören var mı ?

Eki Görüntüle 2908993

Demir pası gibi duruyor

Demir pası gibi duruyor
Nem den kaynaklı boya yada inşaat ın demir malzemesinin pası gb duruyor.
Evim 2 oda tavanında zaman zaman çıkıyor.
Çamaşır suyu ile silerek çözüm bulabilirsinix
Bana da pas gibi geldi.
Bende pasa benzettim ama hiç daha önce görmedim böyle bir şeyi tavanda o yüzden olabilir mi bilemedim. Silmeyi deneyim bi bakalım ne olacak
Biri çiğ köfte denemesi yapmiş olabilir
Güzel cevaptı yüzümü güldürdünüz :)
Yukardan sızan bişey değil bence, sizden kaynaklı gibi.
İşte bende onu düşünüyorum benden kaynaklı ne olabilir diye ama bir şey bulamadım tavan bu sonuçta anca bişey yukarı sıçraması lazım öyle bir durum da olmadı evde tek ben yemek yapıyorum

sizden doğru yapılmış bir şey bence de . bir şeyle tavana çarpmış olabilir misiniz? aniden tencere kapağı kaldırdıysanız salçalı buhar gelmiştir ya da kapaktan sıçramıştır belki

sizden doğru yapılmış bir şey bence de . bir şeyle tavana çarpmış olabilir misiniz? aniden tencere kapağı kaldırdıysanız salçalı buhar gelmiştir ya da kapaktan sıçramıştır belki
Ama ocağın üstü değil ocaktan uzak bir yer. Ocağın etrafı olsa bende salça yağ dicem ama değil

Back
X