- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
-
Sildim canım gecmiyor.aslinda resim koyabilsem....Çamaşır suyuyla silin açılıyor
Mantıklı evet.tesekkür ederimKarbonatla silin
Bir kere silmekle olmaz, çamaşır suyuyla sık sık temizleyin. Çok sarıysa geceden koyu kıvamlı çamaşır suyunu sulandırmadan direkt sararan yerlere dökün, sabaha kadar beklesin. Bolca üstünü kapatacak kadar dökün ama. Sabah da siler, temizlersiniz. Genelde bu şekilde çıkar, sizinki de çıkar diye düşünüyorum
Zaten çamaşır suyu sararıyor ki çünkü çamaşır suyunu tuvaleti yikarkende sürekli yani günlük çamaşır suyu döküldüğünde sararma oluyor ilk kullanımda beyazlaşmış gibi gorunsede bir bir süre sonra sarartiyorYa kızlar biliyorum bu ca dert içinde benimki dert değil.ama bir çözüm de bulamiyorum.çamaşır suyu döküyorum, cifliyorum olmuyor.tezgahın üstünde sari lekeler oluştu.sadece deterjan ve süngeri koyduğum yerde.orası sürekli ıslak kalıyor.yani su oraya akıyor.hep alıyorum suyu ama neyden oldu ne oldu anlayamadım.
Evde 3 senedir oturuyoruz.sıfır almıstık.bu yaza kadar da böyle bir sey olmadı hic.ne olduysa bu yaz oldu.
Bu lekeleri geçirebilir miyim?bir yolu var mıdır?bilen varsa söylesin lütfen!
Foto da ekleyemedim .simli beyaz tezgahlardan tezgahım adini bilmiyorum.
Benim tezgahım nasıl bir malzemedense zeytinyağı resmen oyarak sarartıyor tezgahı.
Sizin de öyle bişey olabilir mi? Yağlı sünger zarar vermiş olabilir belki.
Aaa evet olabilir.zeytinyağinı cok kullanıyorum.bir de halis zeytinyağı ki sorma.... dur bakalım ona dikkat edeyim de başka yerler olmasın bari.aynen dediğiniz gibi oyarak sarariyor.
Canım tezgahın cinsi ne bilmiyorum ama pütür pütürse kireçtir o bende de oluyor neyle yıkadıysam geçmedi kireç sökücü sıktım fazla bekletmedim ovdum hemen. Geçti. Bazı yerleri de sararmıstı neden bilmiyorum her yolu denedim geçmedi meğer sıcak tava tencere koyunca sararma yapmıs yanmıs gibi geçmedi de öylece duruyır bende pes ettimSildim canım gecmiyor.aslinda resim koyabilsem....
Böyle beyaz kirec gibi arada sarılıklar var.pütür pütür olmuş oralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?