MutfaKKedisi burun Estetiği Ameliyatı

MutfaKKedisi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
258
83
318
Merhaba arkadaslar...
Bu ayin 7. burnumdan ameliyat oldum. Fazla rahatsiz olmuyordum aslinda burnumun seklinden, nefes zorlugu cektigim icin oldum. Ama madem bicak altina yatiyorum bari görünümüde degissin dedim.:hulya:
Cok sükür ameliyati agrisiz bir sekilde atlattim, ama sonuctan fazlada memnun degilim dogrusu. Önü cok kalin oldu sanki, hic estetik olmus bir buruna benzemiyor, hele önden bakilinca hic bir fark görmüyorum ben...patates gibi duruyor önden bakilinca, delikleri kücük vs.vs.......bazende bakinca cok hosuma gidiyor..cok karisik duygularim.. Yine cok sükür dogal bir burun oldu...
Ama ben sizden simdi iyi veya kötü yorumlarinizi bekliyorum. Aklinizdan ne geciyorsa yazabilirsiniz. buyrunnnnnnnnn
Resimlerim özel Albümde, arkadaslik teklifi yolliyabilirsiniz....

Son düzenleme:
albümdeki resimlerime baktinmi ablacim ? :(

evt baktım şimdi cnmmm bence yüzüne çok yakışıyorrrr estetikli demem dogal yani..benim için yüze yakışan dogal olmasııı önemli:)kusursuz bi burnun olabilirdi ama belki ozman yakışmazdı sırıtabilirdi:)bence begenmemeslik etme çok tatlıı duruyor:)

aynen arkadaşım sağlık problemlerimin yanında estetikte olıyım dedim ama pekte bir fark yok sanki.. çileden çıkmak üzereyim.. fotoğraflarını henüz görmedim senin.. şimdi 2. bir ameliyat için planlar kuruyorum ama ilerisi ne gösterir bunu bilmiyorum:(

canım öncelikle geçmis olsun bende bakabilirmiyim fotoraflarına birde revizyon mu oldun ilk ameliyatınmıydı?

zeyneppppppppppppppppp cnmm hadi hayırlıı olsun iyi günlerde güle güle kulan buruncugunu:)

burnunu göremedim ama daha cok yeni önden ilk aylar gerçekten kalın bir burun oluyor..ben de ameliyat oldum ilk 3 ay önden beğenmezdim yandan beğenirdim sadece 6 aya geldiğinde güzelleşti şuan 1 seneyi geçti 6 aylıktan da iyi durumda yani kolay deil burnun oturması en az 1 yıl alıo 6 ay falan değil bence.

mutfak kedisi çok doğal olmus gerçekten fotolarına baktim şimdi fındık gibi olmus küçücük ,güzel,doğal bi insan baska ne ister, ama şiş şuan oda 20 günlük olduğu içindir daha yeni arkadasımızında dediği gibi daha çok erken canını sıkmak için 1 yıla kadar incelir merak etme.

Back
X