Sizde tutturamiyorsaniz bir de eşiniz denesin. Ya da birlikte yapmaya çalışın.Merhaba hanımlar, başlıkta belirtiiğim gibi mutfakta umutsuz bir vakayım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz. Akşam eve geldiğimde yemekleri ben yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. Olmuyor bir türlü yemekleri tutturamıyorum. Birinde olsa birinde olmuyor. Ya çok tuzsuz ya çok sulu ya da çok susuz. Eşim de bu durumdan müzdarip. Yemekte istediği belli başlı şeyler var onları bile ayarlayamıyorum. Hep bir dahakine tutturucam derken 9 ayı devirdik. Olmuyor bir türlü, sevemiyorum mutfakta olmayı.
Bekarken de yemekleri annem, tatlı çeşitlerini ablam yapar, ben de temizlik yapardım. Zorda kalmadıkça girmezdim mutfağa.
Benim gibi olanlar nasıl aştı bu durumu ya da nasıl aşılır bu durum?
Canım ben evlenmeden önce de yapardım çok da lezzetli olurdu ama evlendikten sonra ne olduysa oldu 7-8 ay sürekli lezzetsiz fazla yağlı, az yağlı , tuzlu ,tuzsuz, fazla baharatlı vs vs böyle ayarsız oldu yemeklerim ama sonra yavaş yavaş düzeldi. Hiç gerilme olduğu kadar olsun , mümkünse mutfağa birlikte de girebilirsiniz. İnternetten güzel tarifler bul onları dene. Videolu anlatıyorlar zatenMerhaba hanımlar, başlıkta belirtiiğim gibi mutfakta umutsuz bir vakayım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz. Akşam eve geldiğimde yemekleri ben yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. Olmuyor bir türlü yemekleri tutturamıyorum. Birinde olsa birinde olmuyor. Ya çok tuzsuz ya çok sulu ya da çok susuz. Eşim de bu durumdan müzdarip. Yemekte istediği belli başlı şeyler var onları bile ayarlayamıyorum. Hep bir dahakine tutturucam derken 9 ayı devirdik. Olmuyor bir türlü, sevemiyorum mutfakta olmayı.
Bekarken de yemekleri annem, tatlı çeşitlerini ablam yapar, ben de temizlik yapardım. Zorda kalmadıkça girmezdim mutfağa.
Evlenene kadar hiç yemek yapmamıştım. Evlendigimizin ertesi hemen yapmaya koyuldum ve her denememi herkeste bende cok beğendim. Genelde internetten iyi yemek sitelerine bakarak yapıyorum olceklerini yariya indirerek sonucta 2 kişiyiz. Zorlu yemeklerde önce yazanlarin tadini hissetmeye çalışıyorum eger beynim uyumsuz seyleri bir arada yakalarsa ya tarif degistiriyorum ya da yapmıyorum. Ama yapmadan önce herseyi kafanizda canlandırın. Bende yogun olarak calisiyorum. 1 gun oncedennyarin ne yapacagimin planini yapip ertesi aksama ona gore hareket ediuorum. Baharatlari karıştırırken bile tatlarinin hepsinin dagilmasi için oranlarini tadlarinin siddetine gore ayarlıyorum. Sizde insanlarin yaptiklari güzel yemek görüntülerine bakin. Zaten bi istek gelecegini daha boyle severek yapacaginizi düşünüyorum.Merhaba hanımlar, başlıkta belirtiiğim gibi mutfakta umutsuz bir vakayım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz. Akşam eve geldiğimde yemekleri ben yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. Olmuyor bir türlü yemekleri tutturamıyorum. Birinde olsa birinde olmuyor. Ya çok tuzsuz ya çok sulu ya da çok susuz. Eşim de bu durumdan müzdarip. Yemekte istediği belli başlı şeyler var onları bile ayarlayamıyorum. Hep bir dahakine tutturucam derken 9 ayı devirdik. Olmuyor bir türlü, sevemiyorum mutfakta olmayı.
Eşiniz niye el atmıyor şikayet etmek yerine? Ben de aynı sizin gibiydim evlenmeden önce, hala aynıyım. Şu an eşim hazırlıyor yemeği, ben temizlik yapıyorum.Merhaba hanımlar, başlıkta belirtiiğim gibi mutfakta umutsuz bir vakayım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz. Akşam eve geldiğimde yemekleri ben yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. Olmuyor bir türlü yemekleri tutturamıyorum. Birinde olsa birinde olmuyor. Ya çok tuzsuz ya çok sulu ya da çok susuz. Eşim de bu durumdan müzdarip. Yemekte istediği belli başlı şeyler var onları bile ayarlayamıyorum. Hep bir dahakine tutturucam derken 9 ayı devirdik. Olmuyor bir türlü, sevemiyorum mutfakta olmayı.
Yemek yapma konusunda çok iyiyim bende temizlik yapmayı sevmem annem bana hep prenses karolin derMerhaba hanımlar, başlıkta belirtiiğim gibi mutfakta umutsuz bir vakayım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz. Akşam eve geldiğimde yemekleri ben yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. Olmuyor bir türlü yemekleri tutturamıyorum. Birinde olsa birinde olmuyor. Ya çok tuzsuz ya çok sulu ya da çok susuz. Eşim de bu durumdan müzdarip. Yemekte istediği belli başlı şeyler var onları bile ayarlayamıyorum. Hep bir dahakine tutturucam derken 9 ayı devirdik. Olmuyor bir türlü, sevemiyorum mutfakta olmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?