Mutlu bir haber. Kayseri'den..

İnşallah beterin beterini görsün o kodeste..

Banada link atin lütfen..

Banada atarsanız sevinirim

Bana da link atabilir misiniz lütfen?

Link atar mısın lütfen

ben de babanın face hesabının linkini istiyorum lütfen atar mısınız bana da

link atabilir misiniz lütfen ciğerim paramparça bir parça mutluluklarını görmek istiyorumm

banada atarmısınız lütfen.

bende link istiyorum lütfen ciğerim paramparça şuan

link atabilir misiniz

lütfen birisi facebook linkini atabilir mi özelden. sadece görmek istiyorum. ltfen

bana da atabilir misiniz

Herkes link istiyor, şu ana konuda paylaşsa Munzevi Zencefil ne olur sayın @Mune Bu konuya özel link verme yasağını çiğnesek. Şu kuzuları görsek mutlu iken...

Tek tek herkese vermesi zor olur :)

Arkadaslar isten ciktim telefona gectim yarin atarim. Ama daha onceden attigim arkadaslar atabilir.

Tşk ederim.
Aslında ben babayı da çok suçluyorum. Video hep farklı günler. Nasıl farketmez. Nasıl bu kadar bekleyebilir. ?!!
Zor tuttum kendimi Ada'ma bir şeyler yazmamak için.

Aynen ya. Bunca sey olurken hic mi anlamamis. Kamera kayitlari da uzun bir zamani kapsiyor. Anlamamasi mumkun degil.

Bu arada bilgisayardaysaniz yukaridaki arkadaslara linki atabilir misiniz?

öff yaa gerçekmi pelinim olay yeni değilmiymiş

aile ve sosyal politikalar bakanlığı resmi sitesinden konuyla ilgili bugun yapılan basın açıklaması :

"geçtiğimiz şubat ayında kayseri'de meydana gelen ve medyada "üvey anne dehşeti " başlığıyla yer alan haberlere ilişkin olarak aşağıda belirtilen hususların kamuoyu ile paylaşılması zarureti hasıl olmuştur ;
habere konu olan şiddet mağduru çocuklara ilişkin dava şubat 2015 tarihinde adli mercilere intikal etmiş, hemen akabinde aile ve sosyal politikalar bakanlığı konuya müdahil olarak başından sonuna kadar çocukların fiziksel ve ruhsal tedavi süreçleriyle ilgili gerekli çalışmaları uzmanları eliyle yürütmüştür.
olayın adli boyutu da bugüne kadar devam etmiş, 16 aralık'ta mahkeme bu tür davalara örnek teşkil edecek şekilde zanlı hakkında 46 yıl cezaya hükmetmiştir.
cezanın kesinleşmesini müteakip konu, dava dosyasında yer alan görüntülerin ortaya çıkması ile yeniden gündeme gelmiştir.
dava dosyasında bulunan ve delil niteliği taşıyan görüntüler son derece dehşet verici ve infiale yol açacak boyuttadır. bu görüntülerin dünden beri medyada ve sosyal medya mecralarında paylaşıldığı görülmektedir. bu nedenle kamuoyunun haklı tepkisine sebep olmuştur
ancak bu görüntülerin paylaşılması, tekrar tekrar yayınlanması dava mağduru çocukların ruhsal gelişimi açısından büyük sorun teşkil etmektedir. mağdur çocukların babası a. a. 'nın da bu görüntülerin izinsiz şekilde kullanılması ve yayılmasıyla ilgili kayseri cumhuriyet başsavcılığı'na başvurusu bulunmaktadır.
dava mağduru çocukların ruhsal ve psikolojik durumlarının olumsuz etkilenmemesi, mağdur ailenin daha fazla sıkıntı yaşamaması için söz konusu görüntülerin medyada kullanılmaması önem arz etmektedir.
bu görüntülerin haber amaçlı dahi olsa kullanılmaması, sosyal medya aracılığıyla yayılmasının engellenmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi, bu amaçla bir kamuoyu duyarlılığı geliştirilmesi noktasında basın yayın kuruluşlarının desteğine ihtiyaç vardır.
bakanlık olarak bu konuda medyanın ve kamuoyunun desteğini bekliyor, gerekli hassasiyetin gösterileceğine inanıyoruz.
saygılarımızla."

bi de ekşiden ve faceden bu resimleri gören çok kişi 183 ü ve 155 i aramış, çocuklar şu an baba ve babaanneleriyleymiş ve kimseyle görüşmüyorlarmış, tedavi süreci devam ediyormuş.

vali düzgün, kayseri’de meydana gelen işkence olayı ile ilgili medyada yer alan ’üvey anne dehşeti’ görüntüleri konusunda soruları yanıtlarken, "görüntüler anlatıldığında, izlemek dahi istemedim. çünkü çok vahşi bir muamele" dedi. vali düzgün, olayla ilgili şunları söyledi:

"geçen süre içerisinde üvey anne yargılandı ve mahkemelerimizce 46 yıl gibi ağır bir cezaya mahkum oldu. biz de olayın akabinde araştırmamızı yaptık. evde 2 çocuk var. bu kötü muameleye 5 yaşındaki erkek çocuk maruz kalıyor. bir de 7 yaşında ablası var. olay sonrasında hem psikolojik hem de tıbbi destek sağladık. olaydan etkilenen çocuğumuz 2 ay süreyle tıbbi destek aldı ve şu anda sağlıklı. şimdi kendi babası, anneannesi, babaannesi, teyzesi gibi akrabalarıyla birlikte kalıyor. şu anda çocuklarımız sağlıklı ve o ağır durumu atlattılar."

İçim parçalandı. Daha beterini yaşatırlar içeride umarım.

Aynen ya. Bunca sey olurken hic mi anlamamis. Kamera kayitlari da uzun bir zamani kapsiyor. Anlamamasi mumkun degil.

Baba kamerayı taktıktan sonra şehir dışına gitmiş iş için yazıyordu bir gazete geldiğinde izlemiş. O yüzden farklı günlerde görüntü varmış. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Babanın face linkini atabilir mi birisi rica etsem

sağol canım şimdi daha iyi anladımm..

rica ederim cnm. sonuçta bu resimler gerçek olmasa da (facede bir butik sahibi kadın tarafından muhtemelen reklam amaçlı paylaşılmış) çocuklar şu an devlet denetiminde ve iyi durumdalarmış (en azından olabilecekleri kadar) bunu da bilmek güzel...

Ayy hadi ya... daha bi uzuldum... sabah beridir bedfua ediyorum agliyirum....
Izlemedim bile...
Çocuklar her yerden darbe yemiş gibi. Tüm büyükler suçlu etraflarındaki.
Bir çocukla konuştuğumda ben hemen anlıyorum psikolojisi bozuk mu değil mi? Hareketlerden ürken çocuk dayak yiyordur zaten.
Cehennem bunlar için iyi ki var. Umarım bu dünyada da yaşarlar yaşattıklarını. Kimler hatalıysa hepsi çeksin

Babanın linkini mi ? Teldeyim ama atarım Tabiki

Olay öyle etkiledi ki gördüğüm en ufak bir haber bunun gibi içim bi nebze de olsa rahatlamıştı. Açıkçası araştırmadan size de yazdım buraya çünkü herkes kötü oldu. Paylaşmak istedim. Tanımıyorum hiç sayfa sahibini de açıkçası sadece takip ettiğim bi sayfa. Aman yanlış anlaşılma olmasın.

dünden beri uyku uyumadın ağlıyorum tutamıyorum kendimi yavrulara unuttur yarabbim bu acıyı fiziksel acı geçer ruhları ne olacak allahım çok üzülüyorum izlemeyin lütfen çok acı face hesabım yok benide bilgilendirin kızlar rica ediyorum bira olsun unutabileyim dayanamıyorum

Bu bayan face sayfasından yazmış yardımlar için ama adres yok hesap no yok!!! Yine yazdım hatta o evden o eşyalardan kurtulsun o işkence evinde olmasınlar kuzular diyede yazdım ne yapabiliriz diye içim rahat binlerce kiş var yardım için yazan hesap nosu isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…