- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.099
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Diyorum ya hapiste oklava ile karşılarlar bu kadını merak etme.
Gardiyan bir tanıdığım var, böyle aşağılık mahlukatları çok pis benzetiyorlarmış içerde, yani diğer mahkumlar, üstelik gardiyan dahil kimse ses etmiyor, üç maymunu oynuyormuş. Mesela doğurduğu evladını çöpe atıp öldüren bir kadın ve susan ablasını 1 saat dövmüşler, 1 hafta yatmış kadınlar. Bu bi örnek, adaletten daha adil insanlar var bu dünyada, bileklerine sağlık ne diyim
Banada link atin lütfen..
Banada atarsanız sevinirim
Bana da link atabilir misiniz lütfen?
Link atar mısın lütfen
ben de babanın face hesabının linkini istiyorum lütfen atar mısınız bana da
link atabilir misiniz lütfen ciğerim paramparça bir parça mutluluklarını görmek istiyorumm
banada atarmısınız lütfen.
bende link istiyorum lütfen ciğerim paramparça şuan
link atabilir misiniz
lütfen birisi facebook linkini atabilir mi özelden. sadece görmek istiyorum. ltfen
bana da atabilir misiniz
Herkes link istiyor, şu ana konuda paylaşsaMunzevi Zencefil ne olur sayın @Mune Bu konuya özel link verme yasağını çiğnesek. Şu kuzuları görsek mutlu iken...
Tek tek herkese vermesi zor olur :)
Tşk ederim.
Aslında ben babayı da çok suçluyorum. Video hep farklı günler. Nasıl farketmez. Nasıl bu kadar bekleyebilir. ?!!
Zor tuttum kendimi Ada'ma bir şeyler yazmamak için.
öff yaa gerçekmi pelinim olay yeni değilmiymiş
Aynen ya. Bunca sey olurken hic mi anlamamis. Kamera kayitlari da uzun bir zamani kapsiyor. Anlamamasi mumkun degil.
sağol canım şimdi daha iyi anladımm..
Çocuklar her yerden darbe yemiş gibi. Tüm büyükler suçlu etraflarındaki.Ayy hadi ya... daha bi uzuldum... sabah beridir bedfua ediyorum agliyirum....
Izlemedim bile...
Bende ulaşmak istiyorum link atar mısınız?Facebooktan babasının hesabından baktım da ne güzel çocuklar. Hatta o yeşil gözlerine hayran kaldım. Nasıl kıydı hala aklım almıyor.
Babanın linkini mi ? Teldeyim ama atarım TabikiArkadaslar isten ciktim telefona gectim yarin atarim. Ama daha onceden attigim arkadaslar atabilir.
Aynen ya. Bunca sey olurken hic mi anlamamis. Kamera kayitlari da uzun bir zamani kapsiyor. Anlamamasi mumkun degil.
Bu arada bilgisayardaysaniz yukaridaki arkadaslara linki atabilir misiniz?
Olay öyle etkiledi ki gördüğüm en ufak bir haber bunun gibi içim bi nebze de olsa rahatlamıştı. Açıkçası araştırmadan size de yazdım buraya çünkü herkes kötü oldu. Paylaşmak istedim. Tanımıyorum hiç sayfa sahibini de açıkçası sadece takip ettiğim bi sayfa. Aman yanlış anlaşılma olmasın.rica ederim cnm. sonuçta bu resimler gerçek olmasa da (facede bir butik sahibi kadın tarafından muhtemelen reklam amaçlı paylaşılmış) çocuklar şu an devlet denetiminde ve iyi durumdalarmış (en azından olabilecekleri kadar) bunu da bilmek güzel...
mesleğin nedirBen hala izlemeye cesaret edemedim mesleğim gereği bu konulara hazırlıklı olmam gerekiyo aslında ilerde bizzat içinde olucam bu konuların ama hala cesaret edemiyorum
Sosyal hizmet okuyorummesleğin nedir
lisansmı nerde bende okuyacağımdaSosyal hizmet okuyorum
Canım güzel tercih şuan bile aşk yaşıyorum bölümümle iş hayatına atılmak için sabırsızlanıyorumlisansmı nerde bende okuyacağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?